Katujen Äänet – Koko Talvi Sodassa, Kyllä Tytöt Ymmärtää

Katujen Äänet tempaisee julkaisuja kiitettävällä tahdilla ja tarjoilee jo toista tuotosta tälle vuodelle arvosteluun. Veikeästi nimetty ”Koko Talvi Sodassa, Kyllä Tytöt Ymmärtää” on nyt ihmettelyn alla.

Romanttista punkkia veivaava Katujen Äänet kuluu samaan kastiin Ne Luumäkien ja Ratsian kanssa. Bändin uutukainen tarjoaa taas puhtaasti laulettuja, kevyellä tempolla soitettuja ramopunk- henkisiä biisejä. Säröttömät kitarat soivat, ja kertosäkeet on taas viilattu mukana laulettaviksi. Tuotannollisesti teos on hyvänkuuloinen, ja soittimet soivat hyvin tasapainossa.

Katujen Äänet on vain armottoman tylsän kuuloinen. Koko EP on kuin yhtä ja samaa biisiä, joka kulkee laiskasti eteenpäin. Meno on todella ponnetonta, ja kappaleet ovat keskenään liian samankuuloisia. Mitään tunnetta ei ole mukana, eikä oikeastaan mitään, mihin tarttua. Tarjolla on vain tasaisen tappavan puuduttavaa kitarointia ja ponnetonta laulua lähes 20 minuutin verran.

Bändin aikaisemman julkaisun vahvuus oli sanoitukset, jotka ovat nytkin ihan toimivia. Joskin lallattelevat kertosäkeet alkavat tympiä hyvin nopeasti, joten tämä EP tuskin tulee toistamiseen soimaan soittimessani.

3/10

Kappalelista:
01. Terveisiä Lähiöön
02. Tyttö, Aina Vaan
03. On Vain Aikaa
04. Kauas Pois
05. Nyt Tiedän Mitä Ikävä On
06. Saanko Sua Rakastaa?

http://www.facebook.com/katujenaanet

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua