Kätyrlauman uusi EP julki huomenna perjantaina

Kätyrlauma on uusi suomalainen hardcore punk -yhtye, jonka inspiraationa toimii kansamme mytologia ja historia. Mukana menossa jäseniä mm. sellaisista yhtyeistä kuin Suudelmat ja Väistä! Meno on railakasta ja koukuttavaa mytologialla flirttailevilla sanoituksilla höystettynä. Kummallinen yhdistelmä? Niin onkin, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kätyrlauma ottaa löysät pois eikä totisesti leiki.

Metsän kutsu

On metsän kutsu niin vahva / sinne sydän halajaa / Aalo ensimmäistä kertaa juhannusyönä ihmissutena juoksi / hän oli luonnostansa lempeä / nyt verenhimoinen ja julma / sutena käy ja suonissain veri palaa / vain korvessa vapaus ja riemu / Priidik vaimolleen esittää kysymyksen: oletko siis ihmissusi eli et? oletko? sinut kylästä ikuisesti karkoitetaan / etkä palata voi sä koskaan / jos ikinä kiinni saadaan / sut noitana roviolla poltetaan.

Blast Of Silence julkaisee yhtyeen omaa nimeä kantava debyytti-EP:n 7″:n rajoitettuna 300 kpl:n painoksena. Levy on ulkona huomenna perjantaina 10.5.2019 ja on saatavilla kaikista itseään kunnioittavista levyliikkeistä.

Biisilista:

A1 Kätyrit Hyökkää
A2 Hyytämöinen
A3 Noitanainen
A4 Metsän Kutsu
A5 Pohjan Äiti Hyinen

Maailman Synty Ttrilogia:
B1 Maan Sukellus
B2 Polvella Muninta
B3 Taivaan Taonta
B4 Kylwötyö
B5 Kekri

Kommentoi julkaisua