Kaunis Kuolematon levyjulkaisukeikoille loppuvuodesta Helsinkiin ja Tampereelle

Kuva: Hannu Tiainen

Melankolinen death/doom-yhtye Kaunis Kuolematon julkaisee kovasti odotetun kolmannen albuminsa ”Syttyköön Toinen Aurinko” marraskuun lopussa saksalaisen Noble Demon Recordsin kautta. Yhtye soittaa tulevan albuminsa tiimoilta kaksi levynjulkaisukeikkaa ja bändi esiintyy yhdessä Vornan kanssa Helsingin Kuudennella Linjalla 28. päivä marraskuuta ja Tampereella YO-Talolla 4. päivä joulukuuta. Illoissa on todella reilusti rajoitetut kapasiteetit turvavälien mahdollistamiseksi, istuma ja pöytäpaikkoja löydettävissä kaikille, sekä käsidesiä ja kasvomaskeja saatavilla. Saavuthan paikalle vain terveenä.

LA 28.11.2020 / Helsinki, Kuudes Linja
Kaunis Kuolematon (levyjulkkarit) & Vorna
https://www.facebook.com/events/407574643597247/

Liput 15€ ennakkoon ja 17€ ovelta JOS jäljellä
Ennakkoliput Tiketistä
Ovella peritään eteispalvelumaksu

PE 4.12.2020 / Tampere, YO-Talo
Kaunis Kuolematon (levyjulkkarit) & Vorna
https://www.facebook.com/events/2668448300071976/

Liput 13€ ennakkoon ja 15€ ovelta JOS jäljellä
Ennakkoliput Tiketistä
Ovella peritään eteispalvelumaksu

Kaunis Kuolematon

Suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon julkaisee kolmannen täysipitkänsä 27.11.2020. Yhtyeen oma soundi vaihtelee kauniista ja haikeista melodioista, sekä puhtaasta laulusta, raastaviin huutoihin ja raskaaseen tunnelmaan ja on kerännyt huomiota ja kehuja ympäri maailman – nostaen yhtyeen genrensä yhdeksi lupaavimmista ilmestyksistä.

https://www.facebook.com/KaunisKuolematon

Vorna

Viime syksynä upean ja oikeutetusti kehuja saaneen ”Sateet palata saavat” -albuminsa julkaissut tamperelaisryhmä saapuu Kaunis Kuolemattoman mukaan yhdille vuoden harvinaiseksi muodostuneista keikoista! Vorna on noussut uusimman albuminsa kanssa maamme kärkikastiin genressään.

https://www.facebook.com/VornaOfficial