Kaunista pimeyttä luovan Dark Archiven uusi EP kuunneltavissa

Vuonna 2016 perustettu kahden miehen black metal -bändi Dark Archive julkaisi tänään 31.1.2018 uuden EP:n ”Cultivate Our Blood in Aeon” Inverse Recordsin kautta. EP on nyt kuunneltavissa kokonaisuudessaan, ja voit kuunnella sen tästä:

Alun perin jäsenten oli tarkoitus perustaa black metal -bändi, joka loisi jotain uutta, tuoretta ja skenestä omalla tavallaan erottuvaa materiaalia. Myöhemmin projekti laajeni ja kasvoi lähes täysmittaiseksi bändiksi, joka julkaisi yhden EP:n ja ”Varpunen Jouluaamuna” -singlen. Bändi ei lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla, ja jälleen palattiin tilanteeseen, jossa oli jäljellä alkuperäiset perustajat.

Kesällä 2017 Dark Archive päätti ruveta tekemään sitä, mistä bändissä alun perin oli kyse, ja alkoi julkaista singlejä yksi kerrallaan Youtubessa. Jokaisessa biisissä on ollut idea tehdä jotain, joka herättää kuulijassa jonkinlaisia tuntemuksia. Jokainen biisi on omalla tavallaan uniikki kokonaisuus, joissa on ollut tarkoitus säveltää, nauhoittaa ja tehdä vokaaleja siten, että kuuntelijalla on kappaleessa jotain mieleen painuvaa.

Dark Archive on myös julkisesti satanistinen bändi. Joakimin ja Nikon näkemys Saatanasta, okkultismista ja uskonasioista on hyvin eriävä, mutta yhteinen ajatus ja linja molemmilla on, että pimeys ja Saatana ovat kaunis asia. Kaunis asia, josta voi säveltää musiikkia ja omistaa sille kappaleita.

Dark Archive on nyt uuden aikakauden alussa. Dark Archive luo pimeyttä, kaunista sellaista.

Katso ”Cultivate Our Blood in Aeon” -video tästä:

Biisilista
1. Cultivate our blood in Aeon
2. Closure of Empyrean delirium
3. Godfear Eradication
4. Unohda ei ikinä
5. Essence of Death

Kokoonpano:
Joakim ”Lord Mordor” Lindholm (sävellys, äänitys, kaikki instrumentit)
Niko ”Perdition” Aromaa (laulu & sanoitukset)

Linkit:
https://www.facebook.com/darkarchiveband
https://soundcloud.com/user-17781563
https://www.youtube.com/channel/UCcVIWqE0MjOf4j49lBrAcng
https://www.instagram.com/darkarchiveofficial
https://darkarchive.bandcamp.com
http://spoti.fi/2DYeHzI

Kommentoi julkaisua