Keikalle bussilla yhdessä bändin kanssa? Memoremains tarjoaa ainutlaatuista tilaisuutta

Kotimainen diskometallijyrä Memoremains tarjoaa faneilleen varsin ainutlaatuista ja erikoista tilaisuutta. Bändi on julkaissut sosiaalisen median tileillään viestin, jossa se tarjoaa faneilleen mahdollisuuden osallistua yhteiskyyditykseen omalle keikalleen Pub Juomaan, Jyväskylään 15.8.2020:

”Keikalle bussilla yhdessä bändin kanssa??

Nyt se on mahdollista!

Memoremains ja Pub Juoma järjestävät meno-paluu -kyydityksen Memoremainsin keikalle Pub Juomaan lauantaina 15.8. Seinäjoelta.

Tällä ainutlaatuisella reissulla pääset katsomaan Memoremainsin keikkaa, tutustumaan bändiin syvemmin kuin koskaan ja viettämään yhdessä hienoa lauantai-iltaa.

Reissulta kuvataan matskua myös tulevalle musiikkivideolle!

Paikkoja rajoitettu määrä! Varaa paikka itsellesi pikimmiten!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

https://forms.gle/z7uwSc4Vz2ab5yDAA”

Lokakuussa debyyttialbuminsa “The Cost of Greatness” julkaisevan bändin leiristä kommentoidaan asiaa näin:

”Me esiinnyttiin Pub Juomassa viime vuonna syksyllä. Tykästyttiin kovasti paikkaan ja kapakoitsija Petri Rastaaseen. Pete pisti muutama päivä sitten viestiä ja kyseli, että oliskohan Seinäjoelta innokkaita faneja lähtemään bussilla mukaan. No innostuttiin tästä pähkähullusta ideasta sen verran, että päätettiin luoda siitä vielä niinkin ainutlaatuinen tilaisuus, että kuljetaan myös itse kyseisessä bussissa keikkapaikalle ja takaisin kotiin. Kukapa tietää, mitä tuolla reissulla tulee sitten tapahtumaan.”

Kommentoi julkaisua