Keikkatauolle siirtynyt Parkway Drive julkaisi tilanneäpäivityksen sosiaalisessa mediassa: ”Tiedoksi, että olemme täällä jäädäksemme”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.5.2022

Australialainen metalcore-yhtye Parkway Drive on peruutti huhtikuussa Pohjois-Amerikan kiertueensa. Päätöksen taustalla oli yhtyeen itsensä mukaan tarve korjata yhtyeen sisäisiä konflikteja.

Nyt bändi on julkaissut sosiaalisessa mediassa tilannepäivityksen, jossa yhtye kertoo hieman ajatuksista, joita tauko on herättänyt jäsenissä.

”Viime vuodet ovat olleet vaikeita kaikille. Kun olemme kiertäneet yhtäjaksoisesti 17 vuotta, sulku oli suuri haaste. Samalla, kun asetimme ajatuksemme muille luoville poluille, saimme myös paremman perspektiivin siitä, millainen vaikutus tällä bändillä on ollut meihin. Mielenterveys on yhteiskunnassamme jatkuvasti läsnä oleva ongelma, emmekä me ole poikkeus.”

” Kun kiertueet alkoivat jälleen, huomasimme olevamme tienhaarassa. Joko jatkamme samalla tiellä, ottaaksemme riskin, että saisimme lisää vahinkoa ja todennäköisesti tuhoisimme bändin ja itsemme, tai sitten otamme aikaa tehdä työtä itsemme eteen ja parantua. Teemme työtä ja tiedämme, että tämä oli lopulta oikea valinta. Kiitos vielä kerran ymmärryksestänne. Loppujen lopuksi olemme kaikki vain ihmisiä, jotka tekevät parhaansa. Olkaa ystävällisiä ja puhukaa jonkun kanssa, jos tarvitsette apua.


Tiedoksi, että olemme täällä jäädäksemme.”