Keikkojen puutosta voi helpottaa vaikka näin: The Backstabbers äänitti kolme coveria ja teki kunniaa niin Motörheadille, Danko Jonesille kuin The Hellacoptersille ”Lockdown Cover Sessionsissa”

Kirjoittanut Aleksi Parkkonen - 28.3.2021

Helsingissä vaikuttava, äärimmäisen raivokkaasta rockistaan ja keikoistaan tunnettu The Backstabbers sai kyllikseen keikattomuudesta ja kävi vapauttamassa patoutunutta energiaa Helsingin Kaapelitehtaalla maaliskuun alussa. Nauhoituskerralla talteen tallentui kaikkiaan kolme cover-versiota: ensimmäisenä The Backstabbers soitti MotörheadinIron Fistin”, toisena ilmoille päästettiin Danko JonesinFull Of Regret” ja loppuun lyötiin The HellacoptersinWhere The Action Is”.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Alta voit katsoa ja kuunnella hauskan, intensiivisen ja äärimmäisen energisen 12-minuuttisen ”Lockdown Cover Sessions”. Olet kuitenkin varoitettu: tämän jälkeen keikattomuus voi ottaa entistä enemmän päähän, kun saat jälleen muistutuksen siitä, mistä koronan takia jäämme paitsi.

The Backstabbers Facebookissa