OutoKuva Turmion Kätilöt

Kekrifest järjestetään jälleen lokakuussa – Turmion kätilöt ja Before The Dawn nähdään Kajaanissa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.8.2023

Lokakuun taittumista juhlitaan jälleen Kekrifestin merkeissä. Kolmannen kerran järjestettävää festivaalia päästään viettämään Kajaanihallissa 28. lokakuuta.

Syksyn pimeneviin iltoihin valon tuovat klubit ja keikkapaikat loppuunmyynyt Turmion Kätilöt, Before the Dawn sekä Stoned Statues, joten lienee turvallista todeta, ettei näilläkään kekreillä tarvitse vilttiin kääriytyä.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Loistavilla live-esiintymisillään ihastuttava industrial metal -yhtye Turmion Kätilöt yhdistelee musiikissaan raskaita riffejä ja ysäriltä kaikuvia diskoelementtejä. Viimeistään tarttuvilla melodioilla ja yhteislaulantaan yllyttävillä kertosäkeillä kietoo orkesteri kuulijan pauloihinsa.  

Before the Dawn on suomalaisen melodisen death metalin pioneereja, jonka paluuta lavoille yleisö on odottanut kuin kuuta nousevaa. Melankoliset melodiat kruunaavat kekrinajan kestit ja jyrisevä tuplabasari liikauttaa jotain paatuneenkin synkistelijän sisimmässä. Yhtyeen perustaja ja multi-instrumentalisti Tuomas Saukkonen on siirtynyt laulajan tontilta rumpaliksi ja laulajan pestiä hoitaa Voice of Finlandista tuttu Paavo Laapotti. 

Tarttuvia laulumelodioita, ripaus modernia metallia, progressiivista rockia ja punkasennetta — Siitä on Stoned Statues tehty. Tulevaisuuden suuri suomalainen rockbändi julkaisi debyyttialbuminsa huhtikuussa 2022, joka keräsi ylistäviä arvioita ja vakuutti monipuolisella ja omalaatuisella otannallaan myös Emma-gaalassa, jossa yhtye sai kolme ehdokkuutta.

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin ensi viikolla.

Normaaliliput liikkuvat 44,90 euron hintaan, jonka lisäksi tarjolla on jo perinteeksi muodostuneita VIP-lippuja hintaan 95 euroa. Ennakkoliput Lippu.fi ja Kajaani Info. Tapahtuma on K-18.  Lisätietoja festareista kekrifest.fi

Luetuimmat

Uusimmat