Kelly Osbournen poika ei pelkää Slipknotia: pitää Sid Wilsonin maskia hauskana

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.7.2024

Metallijätti Slipknot tunnetaan näyttävistä esiintymismaskeistaan, jotka ovat saaneet inspiraationsa kauhugenrestä. Niinpä sitä luulisi, että maskit saattaisivat oikeassa valossa ja tilanteessa pelottaa perheen pienimpiä.

Ilmeisesti kuitenkaan kaikki pikkulapset eivät saa bändin maskeista painajaisia. Nimittäin pimeydenprinssi Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne kertoo, että tämän vuonna 2022 syntynyt poika ei suinkaan jähmety kauhusta nähdessään bändin jäseniä backstagella maskeissaan.

Asia paljastui tuoreessa The Osbournes Podcastin jaksossa, jossa Kellyltä kysyttiin, että pelkääkö tämän lapsi isänsä Sid Wilsonin bändin maskeja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Ei. Luulin, että hän pelkäisi, ja tutustutimme hänet niihin hyvin hitaasti ja odotimme, kunnes hän oli vähintään vuoden vanha. Mutta heti kun isänsä laittaa naamarin päähänsä, hänestä se on niin hauskan näköinen”, Kelly Osbourne kertoo, ja jatkaa:

”Kun hän näkee kaikki setänsä backstagella naamareissa, hän rakastaa sitä, eikä pelkää. Mutta jos pääsiäispupu tai Mikki Hiiri tai Grinch tulisi hänen luokseen, hän paskantaisi täysin housuihinsa. Niin kävi joulupukin kohdalla.”

”Slipknotin jätkissä on jotain, mitä hän rakastaa. Kai se johtuu siitä, että hän tuntee tyypit naamion takaa. En tiedä, se on todella söpöä. Hän vain tarrautuu isäänsä, kun näkee hänet maskissa, se on todella suloista.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy