Kerim Lechnerin Krimh-sooloprojektilta uusi albumi – kansikuva nähtävissä

Kerim "Krimh” Lechner Itävaltalainen multi-instrumentalisti Kerim ”Krimh” Lechner on työstänyt Krimh-sooloprojektinsa kanssa musiikkia kahden kokopitkän verran. Nyt mies on palannut oman tuotantonsa pariin kahden vuoden levytystauon jälkeen, ja odotettavissa on uutta materiaalia ”Gedankenkarussell”-albumin muodossa.

Alun perin julkaisuajankohtaa kaavailtiin joulukuulle, mutta viivästymisen syystä ei ole kuitenkaan selvyyttä. Mitä ilmeisemmin Lechnerin on pitänyt kiireisenä myös pian uuden albumin julkaiseva Septicflesh, jonka riveissä hän on soittanut rumpuja vuodesta 2014 lähtien.

Tunnetuksi Lechner tuli jo vuonna 2009 Decapitatedin rumpalina, mutta jättäytyi siitä pois nelisen vuotta sitten. Sooloprojektinsa ja Septicfleshin lisäksi mies vaikuttaa nykyisin yhtyeissä Eldvåg, ja Manège Noir, joiden ohella hän on soittanut esimerkiksi Behemothin väliaikaisena rumpalina Infernon ollessa sairaslomalla.

Uutta tietoa Lechnerin omasta tuotannosta tarjoaa lupaava Facebook-päivitys, jonka yhteydessä paljastettiin myös tulevan albumin kansikuva.

Voit kuunnella alempaa Krimhin viimeisimmän albumin, vuonna 2014 julkaistun ”Krimheran”.

Kommentoi julkaisua