Slayer - Tuska 2019.

Kerry Kingillä oli alun perin mielessä toinen nimi soolobändilleen: ”Yritä keksiä metallibändille nimi ja katso, miten pitkälle pääset”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.5.2024

Yhdysvaltalaisesta thrash metal -legenda Slayerista tunnettu kitaristi Kerry King julkaisi uransa ensimmäisen sooloalbumin nimeltä ”From Hell I Rise” 17. toukokuuta Reigning Phoenix Musicin kautta.

Kerry King nähdään soolobändinsä kanssa tänä kesänä Suomessa kahdella keikalla kun bändi esiintyy sekä Nummirockissa että Tusskassa.

Alun perin Kingillä oli kuitenkin tarkoituksena nimetä yhtyeensä jonkin muun kuin itsensä mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Sen ei koskaan pitänyt olla minun mukaani nimetty, ja vastustin sitä jyrkästi. Mutta anna kun kerron sinulle jotain. Yritä keksiä metallibändille nimi ja katso, miten pitkälle pääset”, King kertoo Full metal Jackielle ja jatkaa:

”Työskentelin sen parissa neljä vuotta, ja aina kun päädyin johonkin, olimme tekijänoikeusrikkomusten tiellä, ja aina oli jokin este. Tapahtui niin, että festivaalit, joilla aiomme esiintyä, valmistautuivat julkistamaan jotain, ja heidän oli julkistettava jotain, joten nimeni liitettiin siihen, ja tässä sitä nyt ollaan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy