Kerry Kingin vaimon mukaan Slayer ei aio enää Mötley Crüen tavoin palata: ”Ei pienintäkään mahdollisuutta”

Slayer – Tuska 2019.

Yhdysvaltalainen thrash metal -yhtye Slayer on soittanut pitkän ja merkittävän uran jättäen jälkensä metallimusiikin historiaan. Bändi soitti hiljattain uransa viimeisen keikan kotikaupungissaan Los Angelesissa, ja sen myötä metallisuuruus laskettiin vihdoin haudan lepoon.

Moni on kuitenkin ollut skeptinen siitä, jäikö tämä nyt todella tähän Slayerin osalta. Hiljattain Mötley Crüe nimittäin ilmoitti tekevänsä paluun siitäkin huolimatta, että he olivat julkisesti kieltäneet niin koskaan tapahtumasta ja jopa allekirjoittivat kirjallisen sopimuksen siitä, että eivät enää koskaan palaisi keikkalavoille.

Slayer-kitaristin Kerry Kingin vaimo Ayesha kuitenkin on Instagramissa vakuutellut faneille, että tämä todellakin oli nyt tässä. Ayesha jakoi tilillään kuvan Kerry Kingin symbolisesta ”kettinkien tiputuksesta”, ja kuvan kommenttiosiossa fani väitti, että Slayer kuitenkin tekisi paluun vuonna 2022. Tähän Ayesha kuitenkin vastasi, että siihen ”ei ole pienintäkään mahdollisuutta”. Toisen fanin vastatessa, että niin myös Slash ja Mötley Crüen Mick Mars ovat sanoneet, kommentoi Ayesha vain, että ”Kerry King ei ole Slash tai Mick Mars”.

Kyseenalaistaminen jatkui kommenttiketjussa, mutta Ayesha systemaattisesti torjui jokaisen vihjailun ja väittämän.

Aikaisemmin tässä kuussa Slayerin manageri Rick Sales kertoi haastattelussa, että jäähyväiskiertue itsessään ei tarkoita Slayerin loppua.

Kommentoi julkaisua