Kesää 2021 ei ole peruttu: SaariHelvetti julkisti lisää esiintyjiä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 23.4.2021

Viikinsaareen purjehtivat uusina akteina Insomnium ja Mokoma. Koronapirulainen pakotti Combichristin ja The Black Dahlia Murderin jättämään kesän 2021 SaariHelvetin väliin.

Tampereen raskain festivaali SaariHelvetti on saanut valmiiksi päiväkohtaisen ohjelmansa. Samalla myyntiin tulevat kaikki juhlan lippuvaihtoehdot. Koronavuosi syö SaariHelvettiä parilla peruutuksella, mutta Combichristin ja The Black Dahlia Murderin korvaajat ovat suomimetallin ääriraskasta sarjaa.

Perjantain pääesiintyjäksi nousee kotimaisen melodisen kuolometallin eeppinen maalari Insomnium. Lauantaina SaariHelvetissä nähdään ja kuullaan, miten Mokoma ohjastaa Viikinsaaren yleisön kuumaan moshaukseen.

SaariHelvetin liekkiä pitävät polttavana myös Kanadan kovat Unleash the Archers ja The Agonist sekä tanakka kotimainen kolmikko: peikkometallipelote Finntroll, ilkeästi kiitävä tamperelainen Diablo ja takuutumma Swallow the Sun.

SaariHelvettiin on tällä hetkellä kiinnitetty yhteensä 19 yhtyettä. Lisäyksiä ohjelmaan on vielä luvassa.

Festivaalin tapahtumapaikka on ainutlaatuinen. Tampereen kesäkeidas Pyhäjärven keskellä on jälleen valmiina ottamaan vastaan Suomen hurjimmat metallipäät! SaariHelvetin tarkat päivät ovat 6.-7. elokuuta 2021.

Viime vuoden SaariHelvetti on ehdolla “Vuoden 2020 festivaaliksi” Musiikki & Media -organisaation Industry Awards -virtuaaligaalassa, joka järjestetään toukokuussa 2021.

SAARIHELVETTI
6.-7.8.2021 Tampere, Viikinsaari

pe 6.8.2021
Insomnium, Swallow the Sun, Finntroll, The Agonist (CAN), Spiritus Mortis, Tyrantti, Detset, Shereign

la 7.8.2021
Mokoma, Unleash the Archers (CAN), Diablo, Lost Society, Arion, Rytmihäiriö, Lähiöbotox, Mors Subita, Satan’s Fall, Ember Falls, bändikilpailun voittaja

Pääsyliput alkaen:
89,50e
Perjantai 62e
Lauantai 62e

VIP of Hell (2 päivää): 179,90e
Perjantai VIP of Hell 112,50e
Lauantai VIP of Hell 112,50e
– VIP sis. pieni risteily ennen festivaalia, lasi kuohuviiniä, buffet-ruokailu, VIP-passi.

Ennakko: Lippu.fi