Kesäkuulta syyskuulle siirtyvän Rockperry Reloadin hieman uudistunut ohjelmisto julki

Alun perin kesäkuussa järjestettäväksi ilmoitetun ja sittemmin syksylle koronaviruksen vuoksi siirretyn -festivaalin hieman muutoksia kokenut ohjelma on nyt valmis.
WS Areenalla 4.-5. syyskuuta järjestettävä festivaali esittelee ohjelmistossa edelleen nimensä mukaisesti rock- ja metallimusiikkia.

Alkuperäisestä julkaisusta ohjelmistossa säilyy norjalainen, entinen Turbonegro-yhtyeen laulaja , ruotsalainen räyhäkästä rockia soittava sekä pohjalaista verta tapahtumaan tuovat oman kylän yhtyeet ja .

Kesäkuun esiintyjäkattauksesta ainoa poisjäävä bändi on pohjoisirlantilainen Therapy?, jonka esiintyminen on siirretty alustavasti ROCKPERRY RELOAD 2021 -tapahtumaan. Therapy?:n paikan ohjelmistossa ottaa Tuomas Saukkosen kipparoima winter metal -yhtye sekä jo aiemmin festivaaliin Mokoman tilalle kiinnitetty .

Tapahtumassa tullaan näkemään lisäyksenä myös kaksi nousevaa nimeä rockin saralla: Eld sekä Heartquake. Tapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelmaan kokonaisuudessaan sekä päiväkohtaiseen jaotteluun voi käydä tutustumassa osoitteessa www.rockperry.fi

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin keskiviikkona 8.4.2020.

Lipun hinnat: 43,50e/päivä ja 2pv lippu 73,50e

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/993312361067804/

https://rockperry.fi/
https://www.facebook.com/rockperryreload/

Kommentoi julkaisua