Kesäkuulta syyskuulle siirtyvän Rockperry Reloadin hieman uudistunut ohjelmisto julki

Alun perin kesäkuussa järjestettäväksi ilmoitetun ja sittemmin syksylle koronaviruksen vuoksi siirretyn Rockperry Reload -festivaalin hieman muutoksia kokenut ohjelma on nyt valmis.
WS Areenalla 4.-5. syyskuuta järjestettävä festivaali esittelee ohjelmistossa edelleen nimensä mukaisesti rock- ja metallimusiikkia.

Alkuperäisestä julkaisusta ohjelmistossa säilyy norjalainen, entinen Turbonegro-yhtyeen laulaja Hank Von Hell, ruotsalainen räyhäkästä rockia soittava Sparzanza sekä pohjalaista verta tapahtumaan tuovat oman kylän yhtyeet Klamydia ja Tulenkulkijat.

Kesäkuun esiintyjäkattauksesta ainoa poisjäävä bändi on pohjoisirlantilainen Therapy?, jonka esiintyminen on siirretty alustavasti ROCKPERRY RELOAD 2021 -tapahtumaan. Therapy?:n paikan ohjelmistossa ottaa Tuomas Saukkosen kipparoima winter metal -yhtye Wolfheart sekä jo aiemmin festivaaliin Mokoman tilalle kiinnitetty Shiraz Lane.

Tapahtumassa tullaan näkemään lisäyksenä myös kaksi nousevaa nimeä rockin saralla: Eld sekä Heartquake. Tapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelmaan kokonaisuudessaan sekä päiväkohtaiseen jaotteluun voi käydä tutustumassa osoitteessa www.rockperry.fi

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin keskiviikkona 8.4.2020.

Lipun hinnat: 43,50e/päivä ja 2pv lippu 73,50e

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/993312361067804/

https://rockperry.fi/
https://www.facebook.com/rockperryreload/

Kommentoi julkaisua