Kesäkuussa järjestettävän JääliCityRokin valmistelut etenevät suunnitellusti koronaviruksesta huolimatta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.3.2020

Jäälin oma kyläjuhla JääliCityRokki juhlitaan Jäälihallin pihalla 12. kesäkuuta. Lavalle 19. JCR:ssä nousevat paikalliset tähdet, oululainen kasarirock-yhtye Garbo ja Kiimingistä 1994 ponnistanut melodista metallia soittava Embraze. Dingomania valtaa Jäälin, ja ”Autiotalo” raikaakin kyläjuhlassa Dingon toimesta. Illan pääartistina nähdään 2014 suureen maineeseen noussut countryrockia esittävä Steve´n´Seagulls.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

JääliCityRokki starttasi aikoinaan kaveriporukan omasta tapahtumasta, joka on kasvanut koko kylän omaksi juhlaksi. Tapahtuman promoottori Marco Järvenpää järjestää tulevaa tapahtumaa luottavaisin mielin:

”Tämän vuoden JCR-valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Bändeissä näkyy niin paikallinen väri kuin myös rockgenren monimuotoisuus. Etenkin Steve´n´Seagulls on loistavaa saada kesäkeikalle Oulun seudulle.”

Lippuja festivaalille on ennakkoon myyty hyvin. Lipunmyynti kasvoi etenkin Dingon julkaisun jälkeen, jolloin ennakkolippujen kapasiteetti loppuunmyytiin. Vallitseva tilanne otetaan vakavasti myös JääliCityRokki-juhlan suunnittelussa.

”Seuraamme tilannetta ja arvioita tarkasti. Tapahtumassa tärkeintä meille on yleisön turvallisuus.”, painottaa Järvenpää.

Tapahtuma on lanseerannut uuden ennakkolippukategorian. #Tuepaikallista-lipulla asiakas säästää 5 € normaaliin ennakkolippuun verrattuna.

JääliCityRockin ennakkoliput ovat myynnissä nyt!

#Tuepaikallista-lippu alkaen 29,90€ (sis. palvelumaksun, saatavilla 31.3. saakka).
Normaali ennakkolippu alkaen 35€ (sis. palvelumaksun).

Liput myynnissä Ticketmasterissa sekä Prismoissa kautta maan.

Luetuimmat

Uusimmat