Of Mice & Men, Hartwall Arena

”Keskiössä pitäisi olla se itse show eikä se millä tai miten se show on luotu”: Of Mice & Menin Aaron Pauley paljastaa tarinansa metallilaulajana

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.10.2023

Yhdysvaltalainen metalcore-yhtye Of Mice & Men on julkaisemassa uransa kahdeksannen albumin nimeltä ”Tether” lokakuun 6. päivä SharpTone Recordsin kautta. Kyseessä on bändin toinen albumi, jonka tuottamisesta on vastannut yhtye itse ilman ulkopuolista tuottajaa.

Yhtyeen uran tähän mennessä suurin käännekohta tapahtui vuonna 2016, kun bändissä sen debyyttialbumista alkaen mukana ollut laulaja Austin Carlile päätti jättää yhtyeen. Bändi ei kuitenkaan jäänyt tilanteessa neuvottomaksi vaan yhtyeen basisti Aaron Pauley, joka oli aiemmin vastannut taustalauluista päätti ottaa kokonaan vastuun laulajan tontista.

Kaaoszinen sisarlehti Chaoszine tavoitti Aaron Pauleyn kotoaan Zoomin välityksellä ja keskusteli tämän kanssa tämän urasta aina varhaisista ajoista nykypäivään ja ensi viikolla ilmestyvään ”Tether”-albumiin asti. Voit katsoa metallilaulajiin keskittyvän videosarjan uusimman jakson tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Voit kuunnella Of Mice & Menin tulevalta ”Tether”-albumilta tähän mennessä julkaistut singlet tästä:

Luetuimmat

Uusimmat