Rotten Sound

Kevään 2020 taatusti raskain ja rujoin tapahtuma: Sonic Rites 2020 Helsingin Ääniwallissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.9.2019
Rotten Sound

Kevään 2020 taatusti raskain ja rujoin tapahtuma Sonic Rites 2020 järjestetään Helsingin Ääniwallissa 15.-16.5.2020. Tähän mennessä varmistuneita bändejä ovat mm. kotimaisen grindcoren kärkinimi Rotten Sound, legendaarinen ja harvakseltaan keikkaileva Mana Manan raunioista noussut Murheenlaakso sekä kaikenlaisen synkistelyn ja vahvistinpalvonnan mestari Radien.

Ulkomaista painostavuutta edustavat puolestaan crustin, grindin, doomin ja mustan metallin siitoksesta siinnyt italialainen The Secret, brittiläistä hyytävää kauneutta ja epätoivoista yksinäisyyttä tihkuva Darkher sekä ranskalaista doom metalia parhaimmillaan edustava Monarch.

Venäjältä kemuihin saapuu maksimaalisella äänenpaineella stoner-doomiaan armotta vyöryttävä Tõll, Saksasta vihaista ja sisäisten demonien riivaamaa talvi-doomia jyräävä Phantom Winter, Ruotsista äänekäs ja nopea hardcore-yhtye God Mother ja monista eri kansallisuuksista koostuva, synkkää sludgea ja raivoisaa death metalia myllyttävä Age of Woe.

Edellä mainittujen aktien lisäksi rosteriin lisätään vielä 2-4 yhtyettä.

Liput myy Liveto ja ne kustantavat yhdeksi päiväksi 35e ja kahdeksi päiväksi 56e. Koko viikonlopun early bird -lippu irtoaa hintaan 49e.

Luetuimmat

Uusimmat