Khromalta uusi albumi maaliskuussa

Khroma Collapse 2014Harva yhtye voi sanoa tehneensä kolme Euroopan kiertuetta ja soittaneensa maineikkaalla Tuska-festivaalilla ennen ensimmäisen albuminsa julkaisua. Toisaalta harva yhtye pyrkii myöskään määrittelemään konepohjaista metallia uudestaan, ainakaan yhtä tasokkaasti ja kompromissivapaasti kuin helsinkiläinen elektrometallikvintetti . Yhtyeen darkstepia ja uudempaa elektronista groovea ääribrutaaliin metalliin yhdistelevä debyyttipitkäsoitto, joka kantaa nimeä “Collapse”, julkaistaan 28.3. Inverse Recordsin kautta.

Väsymätön keikkailu on hionut Khroman täysin uniikiksi lava-aktiksi. Yhtyeen välittämää pimeää energiaa on vaikea kuvailla, mutta kokeillaan: siitä tulee mieleen lavalla raivokohtauksen saanut valtava jadenorsu, jonka törähdykset eivät tyydy vain porsliinin särkemiseen. Tätä eriskummallisuutta pääset todistamaan 21.3. Helsingissä Bar Loosessa julkaisukeikalla, jota ei kannata missata.

Spesiaalishowssa tullaan näkemään erityistekniikkaa ja melkoinen lauma muita tekijöitä konemusiikin varjoisammalta puolelta: Khroman lisäksi Loosen lavalla nähdään Nightsatan, DJ Proteus, The Physicists, DJ aQi, DJ emanon sekä DJ Kryotechnik. Tapahtuman tuottaa Elektrik Products, joka on tunnettu erityisesti FINDUSTRY-klubifestivaaleista.

Khroma tien päällä:
4.4 Jyväskylä, Rentukka (+KYPCK, BOB MALMSTRÖM, IIWANAJULMA, THE PHYSICISTS)
25.4 Pori, Monttu (+KYPCK, BOB MALMSTRÖM, IIWANAJULMA)
26.4. Turku, Klubi (+KYPCK, BOB MALMSTRÖM, IIWANAJULMA)
02.05. Kuopio, Henry´s pub (+KYPCK)
03.05. Joensuu, Marks (+KYPCK)
09.05. Tampere, YO-talo (+KYPCK, BOB MALMSTRÖM, IIWANAJULMA)
10.05. Hyvinkää, Jalostamo (+KYPCK, BOB MALMSTRÖM, IIWANAJULMA)
16.05. Seinäjoki, Bar 15 (+KYPCK, IIWANAJULMA)
17.05. Lahti, Torvi (+KYPCK, IIWANAJULMA, THE PHYSICISTS)
23.05 Kouvola, Rytmikatti (+KYPCK, BOB MALMSTRÖM, IIWANAJULMA)
24.05. Helsinki, Nosturi (+KYPCK, BOB MALMSTRÖM, IIWANAJULMA, THE PHYSICISTS)

Kommentoi julkaisua