Fanit - Tuska 2019.

Kiinnostaako mainostila Suomen suurimmalta metallisivustolta? Kaaoszine tarjoaa erilaisia promopaketteja aloitteleville sekä kokeneille bändeille

Kirjoittanut Toimitus - 2.10.2023

Suomen metallimusiikkikenttä on ollut aina täynnä lupaavia ja lahjakkaita bändejä, jotka janoavat mahdollisuutta tulla huomatuiksi laajemman yleisön keskuudessa. Nyt heille tarjoutuu uusi mahdollisuus loistaa, kun Suomen suurin metallimusiikkiin keskittyvä verkkosivusto Kaaoszine lanseeraa omat promopaketit niin aloitteleville kuin kokeneillekin bändeille.

Kaaoszine on ollut jo pitkään johtavia metallilehtiä Suomessa, ja se on tukenut vuosien varrella lukuisia bändejä aina uran alkuvaiheista suurempaan maailmanlaajuiseen menestykseen saakka. Uusien promopakettien lanseeraus on yksi askel eteenpäin tässä tuessa, ja se tarjoaa nouseville metallibändeille mahdollisuuden saada näkyvyyttä niin kotimaassa (Kaaoszine) kuin kansainvälisestikin (Chaoszine).

Yksi tärkeimmistä asioista, joita promopakettien suunnittelussa pyrittiin ottamaan huomioon on niiden kattavuus. Paketit on suunniteltu tarjoamaan kaikki tarvittavat työkalut, joilla bändit voivat nostaa omaa profiiliaan ja laajentaa samalla kuulijakuntaansa. Näihin paketteihin sisältyy useita avainpalveluita kuten esimerkiksi:

1. Halutun julkaisun mainonta: Autamme bändejä saamaan musiikin laajemman yleisön kuuluviin tehokkaan mainonnan avulla, joka kattaa sivuston lisäksi myös lehden sosiaaliset mediat, joilla on yhteensä yli 70 tuhatta seuraajaa.

2. Tiedottaminen: Tiedotteet ovat olennainen osa bändin markkinointia ja viestintää. Autamme bändejä luomaan ammattimaisia tiedotteita, jotka herättävät kiinnostusta ja huomiota musiikkiin liittyvissä medioissa ja yleisöissä.

3. Kattavan promosuunnitelman luonti: Tarjoamme erilaisia yksilöllisiä promosuunnitelmia, jotka on räätälöity kunkin bändin tarpeiden mukaan. Näiden suunnitelmien avulla bändit voivat suunnitella tarkasti, miten he haluavat edetä esimerkiksi tulevan albumin julkaisun kanssa ja saavuttaa täten asettamansa tavoitteet.

Pakettien saatavuus ja hinta vaihtelevat bändien tarpeiden mukaan, ja Kaaoszine on sitoutunut tarjoamaan kohtuullisia ratkaisuja kaikille kiinnostuneille bändeille. Yrityksen tavoitteena on tukea paikallista metallimusiikkia ja auttaa bändejä saavuttamaan suuremman yleisön niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Mikäli soitat bändissä, joka kaipaa musiikilleen tai esimerkiksi jollekin keikalle lisää näkyvyyttä ja tukea, ota meihin yhteyttä. Voit tutustua bändeille suunnattuihin mainospaketteihin paremmin täältä.

Luetuimmat

Uusimmat