VV Tavastialla

Kiinnostaisiko Tavastian toimitusjohtajan paikka? –  Pekka Görman ja Juhani Merimaa ovat jäämässä eläkkeelle

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.6.2023

Tavastia-klubi on Suomen kenties legendaarisin keikkapaikka. Kyseiselle lavalle ovat nousseet vuosien saatossa lukuisat legendat aina Alice In Chainsista Nightwishiin, Foo Fightersista Ramonesiin ja Children Of Bodomista Tom Waitsiin.

Nyt Helsingin Rock and Roll Oy  -yhtiössä on käynnissä sukupolvenvaihdos, jonka myötä soihtu annetaan eteenpäin nuorille toimijoille. Yhtiön perustajat ja toimintaa alusta saakka ohjanneet ja johtaneet Pekka Görman ja Juhani Merimaa ovat jäämässä eläkkeelle pitkän ja hedelmällisen uransa päätteeksi.

Molempien legendojen eläkkeelle suuntaamien seurauksena yhtiössä on nyt käynnistynyt uuden toimitusjohtajan haku.

Helsingin Rock and Roll Oy vastaa Tavastia- ja Semifinal-klubien sekä Ravintola Ilveksen toiminnan lisäksi myös ravintolapalveluiden tuottamisesta tapahtuma-alan muille kärkitoimijoille. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Bolt Arena, Pori Jazz -festivaali, Provinssi, Ruisrock ja Tuska-festivaali.

”Viime vuosien mullistukset ovat muokanneet tapahtuma- ja ravintola-alan markkinaa monin tavoin. Yhtiömme on selvinnyt haastavista vuosista ja on hyvässä kunnossa, joten nyt on juuri oikea aika siirtää vastuuta eteenpäin. – Meidän tehtävämme on luoda uniikkeja kohtaamisia ja niille on edelleen tarvetta, joka näkyy niin Tavastian keikkojen vahvana kysyntänä kuin laajenevina yhteistöinä muidenkin tapahtumajärjestäjien kanssa”, Juhani Merimaa kertoo.

Uuden toimitusjohtajan toivotaan aloittavan työnsä syksyllä 2023. Görman ja Merimaa jatkavat yhtiön hallituksen jäseninä, ja aikovat myös perehdyttää seuraajansa työhön.

Luetuimmat

Uusimmat