Kiinnostavia metallifestareita Suomessa ja ulkomailla – vinkit festarimatkan rahoittamiseen

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.2.2024

Metallifestivaalit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kokea livemusiikkia ja tavata uusia ihmisiä. Suomessa ja ulkomailla järjestetään vuosittain lukuisia festareita, jotka houkuttelevat musiikin ystäviä ympäri maailmaa. Festarimatkan järjestäminen vie tietysti aina jonkin verran rahaa, ja Nordic Bank voi auttaa rahoituksen järjestämisessä.

Nordic Bank on kotimainen lainavertailupalvelu, jossa voit vertailla luottoja helposti 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Voit käyttää rahat festarilippujen, majoituksen ja matkojen maksamiseen. Näin kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla, vaan saat pilkottua kustannukset kätevästi sopiviin kuukausieriin.

Festarit Suomessa

Tuska, yksi pohjoismaiden suurimmista metallifestivaaleista, kerää jälleen yhteen laajan kirjon esiintyjiä eri metalligenreistä. Tuska on tunnettu korkealaatuisesta esiintyjäkaartistaan, jossa jokaiselle löytyy jotakin. Tänä kesänä kolmipäiväisillä festareilla esiintyy esimerkiksi Dimmu Borgir, Amorphis ja Opeth.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Myös Nummirock on kasvattanut kävijämääräänsä vuosien aikana. Festivaali tarjoaa mahdollisuuden nauttia raskaasta musiikista keskellä suomalaista luontoa. Nummirockissa esiintyy tänäkin vuonna joukko suosittuja kotimaisia ja ulkomaisia bändejä. Vietä juhannus rennosti musiikin parissa.

Elokuussa Kotkassa järjestettävä Dark River Festival tarjoaa hyvää musiikkia ja yhteisöllistä tunnelmaa. Tänä vuonna lavalle nousee esimerkiksi Warmen, Mokoma ja Brymir.

Festarit ulkomailla

Jos suomalaiset festarit on jo nähty, on aika suunnata ulkomaille. Ulkomaisista festareista ensimmäisten joukossa mieleen tulee tietysti Wacken. Wacken yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista metallifestivaaleista. Tapahtuma vetää vuosittain valtavan määrän raskaan musiikin ystäviä ympäri maailmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ranskassa järjestettävä Hellfest on monipuolinen festivaali, jossa esiintyy maailman tunnetuimpia bändejä, kuten Metallica, Avenged Sevenfold, Dimmu Borgir ja Foo Fighters. Tämä yksi Euroopan erikoisimmista festareista panostaa paljon visuaaliseen ilmeeseensä. Lähde nauttimaan musiikista ja tunnelmasta nelipäiväisille festareille.

Kiinnostavia festareita löytyy myös naapurimaastamme Ruotsista. Sweden Rock tarjoaa musiikkia eri genreistä. Valikoimasta löytyy rockia, metallia ja vähän bluesiakin. Merellinen sijainti ja mukava ilmapiiri tekevät tapahtumasta ainutlaatuisen.

Näin voit rahoittaa matkat

Nordic Bankin avulla voit löytää sopivan rahoitusvaihtoehdon, jolla rahoitat festarimatkat sekä kotimaassa että ulkomailla. Nordic Bank on kotimainen lainojen vertailupalvelu, jonka kautta voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia.

Lähde reissuun hyvillä mielin tietäen, että matkabudjetti on kunnossa. Nordic Bankin avulla saat kilpailutettua kertalainan yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä yhdellä lainahakemuksella. Valitse sopiva laina-aika 1-15 vuodesta. Voit hakea lainaa netistä yksin tai yhteishakijan kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Lainojen korot vaihtelevat noin 4,5-20 % välillä. Siksi kilpailutus kannattaa. Vertailemalla voit löytää halvemman lainan ja siten säästää paljon rahaa. Lainojen korot ovat yksilöllisiä, joten saat tietää oman korkosi vain tekemällä lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei sido mihinkään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat