Kiirarock-festivaali raikaa syyskuussa Tampereella

Shiraz Lane 2016Vuonna 2014 ensimmäisen kerran järjestetty Kiirarock on saavuttamassa asemansa kaupungin kuumimpana uutena rocktapahtumana. Alussa Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijaprojektina startannut Kiirarock on vuonna 2016 äänekkäämpi ja villimpi kuin koskaan: syyskuussa Tampereella koetaan räjähtävän kovia esiintyjiä, jotka nostavat tunnelman kattoon. 

Kiirarockin pääesiintyjät tulevat Helsingistä. Shiraz Lane julkaisee ”For Crying Out Loud” -debyyttialbuminsa huhtikuun puolivälissä ja tulee syksyllä järisyttämään Jack the Roosterin perustuksia tuoreella, energisellä hardrockillaan. Private Line ei ole puolestaan esiintynyt Tampereella viiteen vuoteen, joten Kiirarock tarjoaa harvinaisen herkkupalan yhtyeen ystäville.

Muita Kiirarockin rockpommeja ovat oululainen popmusiikin uuteen rajuun muottiin kirjoittava Blind Channel, Lahden iskevä Luxury Toys sekä tukkaheviyhtyeet Smokin’ Aces (Helsinki) ja Rust n’ Rage (Pori). Tampereista ikuista rockosaamista Kiirarockissa edustavat I/O ja Loudguns.