Kiistellyn evankelista Kenneth Copelandin hämmentävä koronavirussaarna sai metallikäsittelyn Twelve Foot Ninjan kitaristilta

Internetin maailmassa jo jonkin aikaa hämmentänyt ja huvittanut yhdysvaltalainen televisioevankelista Kenneth Copeland on tunnettu muun muassa erikoisista perusteluistaan sen suhteen, miksi hänellä on oikeus ostaa itselleen kallita yksityiskoneita, vaikka hän saarnoissaan puhuukin kristillisten arvojen puolesta.

Eniten Copeland on kuitenkin näkynyt uutisotsikoissa kahden eri koronavirusaiheisen saarnansa johdosta. Alun perin Copeland piti maaliskuun lopussa saarnan, jossa hän tuomitsi koronaviruksen ja rukouksen avulla yritti häätää sen maailmasta.

Huhtikuun alussa Copeland kuitenkin piti jälleen uuden saarnan, jossa mies muun muassa ”puhalsi” koronaviruksen ”pois maailmasta”, käyttäen niin kutsuttua ”Jumalan tuulta”. Miehen erikoinen saarna nousi odotetusti viraaliksi videoksi, ja niin siitä kuin aikaisemmastakin saarnasta on tehty lukuisia vitsiversioita ja meemejä.

Nyt australialaisen metalliyhtye Twelve Foot Ninjan kitaristi ja tuottaja Stevic MacKay on päättänyt YouTube-kanavallaan luoda metalliversion saarnasta. Huvittava lopputulos on katsottavissa jutun lopusta.

Kommentoi julkaisua