KIKS -vaatemerkki loi malliston Qstock -kankaista

Qstock Kicks 2015Kun oululainen vaatemerkki KIKS ja musiikkifestivaali yhdistävät voimansa, on lopputuloksena sporttinen, kesäisen kevyt ja taatusti reilun pelin sääntöjen mukaan valmistettu Dream Team -vaatemallisto. Dream Team -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Oulussa sataprosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Päämateriaalina ovat Qstockin vanhat kaiutinkankaat, t-paidat ja mainosbannerit festivaalin 12-vuotisen historian varrelta. Tuotteita valmistetaan rajoitettu erä, jossa jokainen tuote on uniikki ja numeroitu.

Mallisto lanseerataan KIKS x Qstock -muotinäytöksessä Rotuaarilla lauantaina 30. toukokuuta klo 15. Tapahtuman yhteydessä yleisö pääsee maistamaan ylikiiminkiläisen Sortolan Jäätelön valmistamia Qstock-jäätelöitä, kestosuosikkia skumppa-mansikkaa ja uutta makua kinuski-cashew’tä.

Näytöksen jälkeen jatketaan KIKSin ja Non Boutiquen edustalla osoitteessa Pakkahuoneenkatu 5 malliston esittelyn, hyvän musiikin ja kilpailujen merkeissä. Mukana menossa ovat dj:t Jayday ja Illyana sekä pop-up ravintola Hohot.

”KIKSille Qstockin materiaalien uudelleenmuokkaus vaatemallistoksi on unelmamahdollisuus, koska siinä yhdistyy niin monta hyvää juttua, kuten paikallisuus, ekologisuus ja yhteinen historia. Qstockin hiekan, auringon ja hyvän musan täyteiset viikonloput ovat olleet kesien parhaimpia, ja monena vuonna olen ollut viihtymisen lisäksi myös itse viihdyttämässä levysoitinten takana Kuusisaaren rannalla. Suunnittelin malliston juurikin noita festarifiiliksiä silmällä pitäen: helppoa, kevyttä, värikästä – sellaista mitä itsekin pukisin festarirannalle tai -keikalle”, KIKSin luoja, vaatesuunnittelija Katja Iljana kertoo.

Dream Team -tuotteita on saatavilla Non Boutique -liikkeestä lanseerauspäivästä lähtien ja Mick’sin verkkokaupasta juhannuksen jälkeen.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25.7.2015.

Kommentoi julkaisua