Kill Devil Hillilta uusi albumi lokakuussa

Kill Devil HillYhdysvaltalainen rockia soittava Kill Devil Hill on asettanut uuden albuminsa nimeksi ”Revolution Rise”. Albumi tullaan julkaisemaan lokakuun 29. päivä Century Media Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi Panterastakin tutun Rex Brownin viesti levyyn liittyen.

“This new record is definitely one of my favorite moments of my career – it’s got balls, great melodies, awesome guitar riffing and a low end that’ll set your ass on fire! The album far exceeds our wildest expectations and we can’t wait to take this music out on the road and share it with all of our friends and fans. Buckle your seat belts, we’re all in for one hell of a ride!”

Albumin kappalelista tulee olemaan seuraavanlainen:
01. No Way Out
02. Crown Of Thorns
03. Leave It All Behind
04. Why
05. Wake Up The Dead
06. Long Way From Home
07. Where Angels Dare To Roam
08. Stained Glass Sadness
09. Endless Static
10. Stealing Days
11. Life Goes On

Kommentoi julkaisua