The Killers keväällä Helsinkiin

Kirjoittanut Teemu Hakala - 18.10.2012

Viime vuosien menestyneimpiin yhdysvaltalaisrockbändeihin lukeutuva The Killers saapuu keväällä Suomeen. Tänä syksynä uuden albuminsa ”Battle Born” julkaissut The Killers esiintyy Hartwall Areenalla, Helsingissä tiistaina 26. helmikuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä ja Tiketissä ensi viikon keskiviikkona 24. lokakuuta.

Las Vegasista lähtöisin oleva The Killers on valloittanut maailmaa tämän ja viime vuosikymmenen aikana yli 15 miljoonan albumimyynnillään, lukuisilla arvostetuilla palkinnoilla ja keräämällä miljoonia faneja ympäri maailmaa. Bändin uralle on osunut lukuisia täysosumahittejä, joiden suosioon vain harva yhtye yltää. The Killers perustettiin vuonna 2001, ja jo vuonna 2003 yhtye teki läpimurtonsa hitillään ”Mr. Brightside”. Single oli lohkaisu yhtyeen debyyttialbumilta ”Hot Fuss” (2004), jolla soivat myös ”All These Things That I’ve Done”, ”Smile Like You Mean It” ja megahitti ”Somebody Told Me”.

Ensilevyn menestyksen jälkeen odotukset seuraavalle levylle olivat korkealla. Lokakuussa 2006 julkaistun ”Sam’s Town” -albumin myötä tuli kuitenkin todistetuksi, että The Killers todella osaa luoda omannäköistään aikaakestävää rockia. Kakkoslevyltä hitiksi nousi tarttuva ”When You Were Young” ja bändin fanijoukko vain kasvoi. ”Sam’s Town” -levyn myötä The Killers piipahti myös Suomessa, kun yhtye konsertoi kesällä 2007 Helsingin Jäähallissa.  Megahitiksi noussut ”Human” vuorostaan siivitti kolmoslevy ”Day & Agen” suosiota ja tuolloin yhtye suuntasi myös massiivisella maailmankiertueelle. Syyskuussa julkaisunsa sai The Killersin odotettu neljäs albumi ”Battle Born”. Levyltä löytyy iTunes-listan ykköseksi noussut single ”Runaways”, joka on saanut paljon radiosoittoa myös Suomessa.

KONSERTTI:
The Killers (USA)
Ti 26.2.2013 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ke 24.10.2012 klo 9
59 euroa + mahd. toimituskulut Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,97e/min + pvm) ja netistä www.lippu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Luetuimmat

Uusimmat