Killswitch Engage uuden albumin tiimoilta lokakuussa Suomeen

Metalcoren arvostetuimpiin uranuurtajiin lukeutuva Killswitch Engage saapuu lokakuussa klubikeikalle Helsinkiin. Kahdeksannen albuminsa ”Atonement” elokuun 16. päivä julkistava bändi esiintyy 28. päivä lokakuuta Helsingin The Circus -klubilla. Liput keikalle tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina 28. päivä kesäkuuta klo 11.00.

Metalcoren suunnannäyttäjänä ja kulmakivenä yleisesti pidetty Killswitch Engage on uransa aikana myynyt pelkästään kotimaassaan Yhdysvalloissa yli neljä miljoonaa albumia ja kerännyt Grammy-ehdokkuuksia. Elokuussa julkaistava ”Atonement”-nimeä kantava albumi on järjestyksessä yhtyeen kahdeksas. Uudella albumilla vierailee kappaleen verran myös yhtyeen entinen vokalisti Howard Jones. “He does a verse, I do a verse, we sing the chorus together it’s a real heavy shitkicker”, kertoo Jesse Leach. Albumilta lohkaistu ensimmäinen single on nyt kuultavissa täältä.

Vuonna 1998 perustettu yhtye on käynyt läpi useita jäsenvaihdoksia historiansa aikana, mutta se on pysynyt uskollisena musiikilleen, jossa kuullaan elementtejä melodisesta death metalista, rockista ja aggressiosta. Roadrunner Recordsille tehty albumi ”Alive Or Just Breathing” nosti yhtyeen suuren yleisön tietoisuuteen ja nousi Billboardin Heatseeker-listan sijalle 37. Vuonna 2004 julkaistu ”The End Of Heartache” sai Rolling Stones -lehden kriitikon ylistämään bändin musiikkia. Viimeisin albumijulkaisu on vuonna 2016 päivänvalon nähnyt ”Incarnate”.

Aggressiivisesta lavashow’staan tunnettu yhtye on kiertänyt muun muassa In Flamesin, Slayerin ja Ozzfestin mukana ja on vieraillut Suomessa useaan otteeseen niin festareilla kuin klubikeikoillakin. Viimeksi Killswitch Engage nähtiin viime vuonna Helsingin Hartwall Arenalla Iron Maidenin lämmittelijänä.

Killswitch Engagen muodostavat Jesse Leach (laulu), Adam Dutkiewicz (kitara), Joel Stroetzel (kitara), Mike D’Antonio (basso) ja Justin Foley (rummut).

”Atonement”-albumin voi nyt ennakkotilata täältä.

KEIKKA:
Killswitch Engage (USA)
maanantai 28.10.2019 The Circus, Helsinki
ovet klo 19.00
ikäraja K-18

LIPUT:
palvelumaksuineen alk. 31,50 €.
myyntiin pe 28.6. klo 11.00 Lippupisteessä

www.killswitchengage.com
www.livenation.fi

Kommentoi julkaisua