Killswitch Engagen kitaristi Adam D kertoo masennuksestaan pandemian aikana: ”Elämäni kamalin vuosi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 31.8.2021

 

Killswitch Engage, Live circus, Helsinki, 28.10.2019

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Koronapandemia on varmasti vaikuttanut monen ihmisen mielenterveyteen ja jaksamiseen. Eristäytyminen, menojen peruuntuminen, taloudellinen tilanne ja huoli maailmasta on suuri.

Nyt metalcore-yhtye Killswitch Engagen kitarisiti Adam D avautuu omasta masennuksestaan, jota on kokenut koronan aikana. Adam kertoi asiasta Stroke The Fire -podcastissa, jota juontaa Killswitch Engagen Jesse Leach sekä DJ Matt Stocks.

”Aluksi ajattelin melkein, että se tekisi hyvää pääni tilalle. Muistan, että soitimme johdon kanssa ja sanoin: ’Joo!’. Saamme tauon! Vihdoinkin saamme tauon! Eläköön COVID ! Ajattelin, että ’Tästä tulee mahtavaa. Otamme vähän aikaa ja pidämme huolta itsestämme, ja kun palaamme, olemme entistäkin positiivisemmassa mielentilassa. Ja kun palaamme takaisin, lähdemme kiertueelle tauotta'”, Adam kertoo, ja jatkaa:

”Ja sitten kun tajusin, että COVID ei lähde mihinkään, ajattelin, että ”Voi ei”. Voi ei. Ja sitten se yksinäisyys. Tyttöystäväni tekee 12-tuntisia työpäiviä, joten en näe häntä koskaan. Yksinäisyys alkoi syödä minua elävältä. Loukkaannuin taas – loukkasin selkäni taas pahasti. Kävin sairaalassa – kaikkea sitä paskaa. Vittu, olin syöksykierteessä.”

”En kai koskaan tajunnutkaan, miten riippuvainen olen ihmisten välisestä kanssakäymisestä. Kiertueilla ollessani palan niin pahasti loppuun, koska olen aina muiden ihmisten seurassa, joten ajattelin aina vain, että olen mieluummin yksin. Ja sitten kun olin niin kauan yksin, ihan täysin yksin, tulin ihan vitun hulluksi.”

Voit kuunnella koko keskustelun alhaalta.