Osallistu kilpailuun ja voita liput Before The Dawnin paluukiertueelle!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 15.9.2023

Suomalaisen melankolisen metallin pioneeri Before The Dawn kiertää syksyllä kotimaata ja Keski-Eurooppaa yhdessä winter metal -yhtye Wolfheartin kanssa. 22. syyskuuta alkavan Suomen-kiertueen lämppärit on nyt julkaistu. Nummirockissa ja Tuskassa selvää jälkeä tehnyt Brymir lämmittelee kaksikkoa Helsingin Tavastialla ja Tampereen Pakkahuoneella, kun taas pohjoista voimaa melodiseen death metaliin ammentava Suotana vierailee Kuopiossa, Seinäjoella ja Oulussa. Tuoreempi metallijyrä Divine Apocalypse taas louhii Jyväskylän Lutakossa.

Kiertueen toisena pääesiintyjänä nähdään niin ikään Tuomas Saukkosen luotsaama Wolfheart. Suomalaisen melodisen death metalin ykkösnimiin lukeutuva yhtye julkaisi viime syksynä kuudennen studioalbuminsa ”King Of The North”. Levy sai loistavan vastaanoton niin faneilta kuin kriitikoilta ja sitä on kuvailtua Wolfheartin tähänastisen tuotannon parhaaksi. Uutta musiikkia parhaillaan valmisteleva yhtye soittaa myöhemmin syksyllä uransa suurimman Euroopan headline-kiertueen yhdessä Before The Dawnin kanssa.

Kaaoszine yhteistyössä Before The Dawnin kanssa järjestää kilpailun, jossa on jaossa kiertueen jokaiselle keikalle yhdelle onnekkaalle sekä tämän avecille liput. Voit osallistua kilpailuun täyttämällä tietosi alapuolelta löytyvästä kaavakkeesta tästä:

Tähän kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Luetuimmat

Uusimmat