Kilpi tekee paluun keikkalavoille: heinäkuussa järjestettävän Turku Rockparkin artistikattaus viimeistä silausta vaille valmis

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.3.2021

Ensi kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävä Turku Rockpark on julkistanut suuren osan esiintyjistään.

Bändikattaus koostuu sekä pitkän linjan konkareista että uudemman aallon metalliyhtyeistä, jotka kokonaisuutena tarjoavat mielenkiintoisen poikkileikkauksen rock – sekä metallimusiikin kentältä.

Hard rock -osastosta vastaamassa ovat ruotsalainen Dynazty sekä kotimaiset Brother Firetribe ja Wake The Nations. Ruotsalainen The Hawkins on osaltaan myös tarjoilemassa annoksen roimaa rokkia Turun kesäyöhön.

Turkulainen Kilpi tekee tapahtumassa pitkään odotetun paluun, ja yhtä odotettu vieras on varmasti myös suomalaisen metallin yksi edelläkävijöistä – rokin rajoja testaileva Waltari.

Modernimpaa soundia tarjoilevat genrerajoja rikkova True Cult Club, melodista metalcorea tykittävä Balance Breach sekä alternative metal yhtyeet Awake Again ja Dead End Scene.

Mielen moniin maisemiin festarikansan tuudittaa pohjoisen metallin sanansaattaja Nicumo ja räjähtäviin fiiliksiin nostattaa jälleen Fear Of Dominationista sekä Blacklight Disciplinestäkin tuttujen jäsenten uusi rockpumppu Shereign.

Suomenkielisen vaihtoehtometallin lupaus Merta tuo metallisiin säkeisiin mukaan mukavasti myös pop-elementtejä, ja power metal -osastosta vastaamassa on helsinkiläinen Seraphiel nokkamiehenään Voice Of Finlandistakin tuttu Paolo Ribaldini.

Heavy metalia kovaa ja korkealta, nahkahousuilla ja viiksillä höystettynä tapahtumaan tuo juuri toisen pitkäsoittonsa julkaissut Tyrantti. Räävitöntä ja raakaa heavy metalia ilman konesoundeja tai taustanauhoja tuuttaa puolestaan Oceanhoarse, joka esiintyy Turussa tapahtuman yhteydessä ensimmäistä kertaa.

Tapahtuman neljä viimeistä yhtyettä julkistetaan tiistaina 23.3.

Turku Rockpark järjestetään Uittamon kansapuistossa 16.-17.7.2021.

Ennakkoliput tapahtumaan myy Liveto.

www.rockpark.fi
www.instagram.com/turkurockpark
www.facebook.com/turkurockpark
FB event:
https://fb.me/e/2avlECSYK

Liput:
https://events.liveto.io/events/turku-rockpark-2021