Kilpi teki paluun

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.3.2015

Kilpi 2015Kilpi tekee lähes kuuden vuoden tauon jälkeen näyttävän paluun toukokuussa ilmestyvän kuudennen studioalbumin sekä sen nimikkoraidan mukaansatempaavan musiikkivideon myötä.

Keikkalavoja jo vuosikymmenen kolunneen bändin tyyli ei juurikaan ole muuttunut. Uusi levy lupailee taattua ja tuttua Kilpeä turpaanvetotuplabasaribiiseistä hempeämpiin tyttöystäväystävällisiin raitoihin. Ilman kiirettä ja paineita ei ole ollut tarvetta ylittää aitaa sen matalimmasta kohdasta, vaan albumia on hiottu kaikessa rauhassa miettien sovituksellisia ja tuotannollisia ratkaisuja huolellisesti.

Tulevaan julkaisuun kuuluu myös DVD, joka niputtaa menneen vuosikymmenen livepätkien, haastattelujen sekä musiikkivideoiden muodossa sekä sisältää uuden Juggernautti-kappaleen apokalyptisissä tunnelmissa seikkailevan musiikkivideon. Video on nähtävissä tästä:

Keikkavuoden Kilpi aloittaa kotikulmiltaan esiintyen Turun Klubilla vapunaattona. Muut keikat ovat nähtävissä koko ajan päivittyvässä listassa Dex-Viihteen sivulla.