King Company tarjoaa juhannusmusiikkia julkaisemalla uuden ”Living In A Hurricane” -kappaleen musiikkivideon

Kirjoittanut Nicole Hellberg - 20.6.2018

Tänä vuonna uudella laulajalla Leonard F. Guillanilla vahvistettu King Company puskee kesään katse vahvasti kohti tulevan albumin julkaisua. Elokuun 10. päivänä julkaistavalta ”Queen of Hearts” -albumilta julkaistiin loppukeväästä ”One Day Of Your Life –single”, ja nyt biisi saa jatkoa.

”Living In A Hurricane” -single julkaistaan virallisesti ensi viikon keskiviikkona, mutta jo tänään biisin musavideo näki päivänvalon – onhan kyseessä mitä mainioin juhannusralli rokkareille kautta maan!

”Videon juonen saimme siitä, kun ajattelimme, että turha Leonardia on nyt lennättää Suomeen pelkästään videon kuvauksiin, joten piti kehittää tarina siitä, miksi Leo ei ole samoissa kuvissa muun bändin kanssa. No, tietenkin videossa hän myöhästyy lentokoneesta, jolla kuvauksiin Suomeen piti tulla… hahaha!” rumpali Mirka Rantanen hymyilee.

Kahdessa eri paikassa tehdyt kuvaukset sulautuivat hyvin yhdeksi tarinaksi, ja kun mukana on esimerkiksi urheiluautoja ja vuoren laella laulavia vokalisteja, mennään harvemmin vikaan.

Italialaisen videotyöryhmän ja ohjaaja-leikkaaja Rasmus Purolan kanssa yhteistyössä tehty mahtipontinen hetki hurrikaanin silmässä on nyt katsottavissa:

www.kingcompanyband.com