King Diamond kertoo tavanneensa räppitähti Post Malonen Slayer-konsertissa, eikä tiennyt kuka hän on: ”Vasta myöhemmin sain selville, että hän oli valtava tähti, paljon suurempi kuin minä tulen koskaan olemaan”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.5.2022

Räppitähti Post Malone tunnustautuu tunnetusti myös metallifaniksi – onhan räppärillä taustaa kitaran soittamisesta metallibändeissä. Niinpä ei myöskään ole ihme, että Post Malone – oikealta nimeltään Austin Post – on käynyt thrash metal -legenda Slayerin konserteissa.

Eräässä Slayerin konsertissa vieraili myös tanskalainen metalliveteraani King Diamond sekä Metallican kitaristi Kirk Hammett. Kolmikko poseerasi takahuoneessa yhteiskuvaa varten.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

King Diamond ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan tietänyt ollenkaan, kuka Post Malone on, ja sai tämän tähtistatuksen selville vasta jälkeenpäin.

”Tapasin Post Malonen Slayerin konsertin takahuoneessa”, Diamond kertoo Metal Hammerille, ja jatkaa:

”Se oli hassua, koska hän sai kuvan kanssani, enkä tiennyt, kuka hän oli. Vasta myöhemmin sain selville, että hän oli valtava tähti, paljon suurempi kuin minä tulen koskaan olemaan. En tiedä paljonkaan uudesta musiikista – lähimpänä on Volbeat.”