King Diamond

King Diamondin mukaan Mercyful Fate soittaa uuden yhdeksänminuuttisen kappaleen tulevalla kiertueella: ”Se on melkoinen hirviö”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.5.2022

Tanskalainen pitkän linjan metallimuusikko King Diamond kertoo, että tulevalla Mecyful Faten kiertueella fanit pääsevät kuulemaan hieman uutta materiaalia. King Diamond kertoo, että bändi aikoo soittaa uuden yhdeksän minuuttisen kappaleen tulevalta albumilta.

Diamond kertoo Twitchissa:

”Työstämme yhä biisiä. Kirjoitin lopulliset sanat päivänä, jona lähdimme harjoituksiin, sanoisin, että pari päivää sitten. Muut eivät siis ole kuulleet minun laulavan laulua lainkaan. Soitimme eilen muutaman riffin siitä. En laulanut sitä silloin. Mutta se on tulossa. Parin seuraavan päivän aikana näemme, mihin se johtaa meitä.”

”Se on melkoinen hirviö, sanoisin. Se on lähes yhdeksän minuuttia pitkä. Se ei siis ole vain nopea pikku kappale. Toivottavasti pystymme soittamaan sen. Teemme kaikkemme soittaaksemme sen. Sitä ei ole vielä äänitetty. Joten mikä tahansa versio, jonka soitamme teille, voi muuttua ennen kuin se on kokonaan äänitetty. Jotkut rummut on äänitetty – sen voin sanoa. Mutta teemme kaikkemme soittaaksemme sen. Laitoimme sen jopa settiin aikaisin.”