King Satan julkaisi uuden ”Occult Spiritual Anarchy” -albuminsa

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 9.4.2022

Tamperelainen industrial metal -bändi King Satan julkaisi perjantaina kolmannen studioalbuminsa nimeltä ”Occult Spiritual Anarchy”, joka toimii debyyttialbumilla aloitetun trilogian päätösosana.

Levyn tiimoilta bändi keikkailee ahkeraan, ja se on mahdollista nähdä kevään aikana Belgiassa ja Hollannissa sekä kotimaassa 30.4. Seinäjoella, 28.5. Tuurissa, 3.6. Tampereella ja 4.6. sekä 2.7. Helsingissä.

Yhtyeen laulaja King Aleister Satan kertoo:

“Kolmas kokopitkä levytyksemme Occult Spiritual Anarchy esittelee aiempaa metallisempaa sekä bändikeskeisempää King Satania. Halusimme tällä levyllä kuulostaa juuri siltä, miltä olemme viimeisen parin vuoden aikana kuulostaneet myös lavalla, joten tuotimme levyn yhdessä live-ääniteknikkomme Antti Välimäen kanssa ja korvasimme sekä rumpukoneet että tietokoneet ihmisillä ja soittimilla. Aivan kuten olemme keikoillammekin tehneet jo hyvän aikaa.”

”Uudella albumilla tiivistyy kaikki debyytiltämme asti käsitellyt konseptimme hengellisestä anarkiasta aina okkultismiin ja absurdismiin saakka. Kaiken keskiössä on tietysti todellisuuksien rakenteita pilkkaava ’tämän maailman kuningas’, Saatana. Kaaos on laki ja pelleily on vakavaa puuhaa!”

Luetuimmat

Uusimmat