King Satan tarjoilee toisen maistiaisen tulevalta albumiltaan: katso video ”Fuck Yoga” -kappaleesta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.9.2019

Tamperelainen industrial metal/aggrotech -yhtye King Satan julkaisee toisen albuminsa ”I Want You To Worship Satan” 22. päivä marraskuuta Inverse Recordsin kautta ja esittelee nyt toisen singlelohkaisun tulevalta albumilta. Kappaleesta ”Fuck Yoga” on myös tehty musiikkivideo, ja voit katsoa sen tästä:

Yhtyeen laulaja King Aleister Satan kommentoi tuoretta julkaisua seuraavasti:

”Toinen singlelohkaisumme tulevalta täyspitkältämme, ’Fuck Yoga’ (pun intended) eli kuinka yhdistetään industrial metal, hard rock ja tanssimusiikki! Biisin ja musavideon ajattomasta allegoriasta huolimatta, teemat tuntuvat sopivan aivan hyvin nykyiseenkin ajan henkeen. Musavideon ohjaajana voin myös sanoa, että karikatyrisoitu kappale vaati tietysti karikatyrisoituneen videon seurakseen! Halusin revitellä väreillä ns. vanhan koulukunnan mukaan ja leikitellä jonkin sortin 70-luvun splätterpsykedelian kanssa, jossa sarjakuvamaiset kuvaukset flirttailevat oikean videokuvan kanssa!”

King Satan on vuodesta 2015 toiminut multi-instrumentalisti King Aleister Satanin vetämä tamperelainen äärimetalliyhtye, joka ammentaa elementtejä hard rockista death punkiin ja aggrotechistä electro-industrialiin.

https://www.kingsatan.net/
https://www.facebook.com/kingsatan616
https://www.instagram.com/kingsatanofficial/