Kiske / Somerville – City Of Heroes

Laulajakaksikko Michael Kisken ja Amanda Somervillen yhteinen projekti on julkaissut toisen albuminsa, jonka nimi on ”City Of Heroes”. Odotettavissa on hienoja melodioita ja erityisesti hyvänkuuloista laulua!

Albumi lähtee käyntiin reippaasti nimikkokappaleella ”City Of Heroes”. Hyvältä kuulostavaa melodista heavyä tarjoileva kappale tuo mieleen Helloweenin, ja ihmekös tuo, onhan Kiske kuvioissa mukana. Seuraava ”Walk On Water” onkin hieman kevyempi kappale. Siinä on hieman Nightwish-henkistä mahtipontisuutta, vaikka se ei aivan yhtä teatraaliseksi heittäydykään. ”Rising Up” edustaa jälleen hieman heavympää osastoa, kun taas sitä seuraava ”Salvation” on enemmänkin mahtipontista hard rockia. Hard rockia tai heavyä – sama se, sillä kappale toimii todella hienosti. Siinä popimmat elementit yhdistyvät erinomaisesti raskaampiin, ja kun joukossa on suurempiakin melodioita, niin pakettihan on valmis.

Jo etukäteen oli arvattavissa, että tällä levyllä kuullaan hienoja vokaaliosuuksia, ja niin myös kävi. Kisken ja Somervillen yhteistyö kuulostaa todella ammattitaitoiselta eikä väkisin kasatulta duetoinnilta. Myöskin kappaleet ovat monipuolisempia kuin tässä genressä yleensä, joten albumia kuuntelee todella mielellään. Soittopuolellakaan ei kuulla mitään untuvikkoja, sillä soittajina ovat muun muassa Mat Sinner ja nykyään Primal Fearissä vaikuttava Magnus Karlsson.

Kiske / Somervillen albumin sain kuunneltavakseni samoihin aikoihin kuin viimeisimmän Helloween-kiekon. Jokaisella on tietysti oma mielipiteensä asiaan, mutta omasta mielestäni Kiske / Somerville vie näistä kahdesta voiton ja vieläpä aivan selkeästi.

8/10

Kappalelista:

1.City Of Heroes
2.Walk On Water
3.Rising Up
4.Salvation
5.Lights Out
6.Breaking Neptune
7.Ocean Of Tears
8.Open Your Eyes
9.Last Goodbye
10.After The Night Is Over
11.Run With A Dream
12.Right Now

https://www.facebook.com/pages/kiskesomerville/131881983519951

Kommentit