KISS & Hard Rock Convention II Expo Helsingissä 23.3.2019

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.1.2019

KISS Army Finland järjestää yhdessä On The Rocksin kanssa KISS & Hard Rock Convention II:n lauantaina 23.3.2019 Helsingissä On The Rocksissa alakerrassa. Tapahtumassa ovat paikalla mm. Bob Kulick ja Ron Keel.

Mukana tapahtumassa ovat myyntipöydillään TPL Records (SWE), Keltainen Jäänsärkijä, T-Shirt By Mail (SWE), KISS Army Sweden sekä monia muita. Livemusiikki kuuluu olennaisena osana Conventioneihin, joten tälläkin kertaa paikalle on kutsuttu useita artisteja, joista osa ei suoranaisesti liity KISS:iin. Tästä syystä nimeksi valikoitui KISS & Hard Rock Convention II ja tapahtuma onkin tarkoitettu kaikille raskaamman rockin ystäville.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tänä vuonna artistivieraiksi saapuvat mm. Grammy-palkittu tuottaja, W.A.S.P.ista ja KISSin haamukitaristina tunnettu Bob Kulick sekä Black Sabbathista ja Keelistä tuttu Ron Keel. Kaikki paikalla olevat vieraat esiintyvät paikallisten muusikoiden säestämänä ja tapaavat fanejaan, sekä vastaavat yleisön ja järjestäjien kysymyksiin livehaastatteluissa. Artisteilla on myös omat myyntipöytänsä.

”Pyrimme takaamme sen, että kaikki halukkaat saavat tavata henkilökohtaisesti haluamansa artistit, pyytää valokuvia, ja miksei vaikka muutamia nimikirjoituksiakin. Kaikilla artisteilla on kertomansa mukaan runsaasti myytävää mukana, joten siitä homma ei ainakaan jää kiinni.” kertoo Marko Syrjälä, KISS Army Finlandin puheenjohtaja.
Lisää artisteja ilmoitetaan lähipäivien aikana!

KISS & HARD ROCK CONVENTION II
23.02.2019
On The Rocks, Mikonkatu 3, 00100 Helsinki www.rocks.fi
Liput 22/25 e www.tiketti.fi
www.kissarmyfinland.com

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat