KISS jäähyväiskiertueelle – vai eikö sittenkään…

KISSin nokkamies kertoi helmikuun alussa näkemyksistään liittyen in toiminnan jatkumiseen sen jälkeen, kun jäljellä olevat alkuperäisjäsenet, Gene Simmons ja hän, ovat ripustaneet kitaransa lopullisesti naulaan. KISS herätti vain muutama päivä Stanleyn lausunnon jälkeen spekulaatiot yhtyeen lopettamisesta jättämällä patenttihakemuksen ”The End Of The Road” -nimikkeelle. Nyt Stanley kertoo Michael Cavanicille antamassaan haastattelussa, mistä patenttihakemuksessa on kyse.

Stanleyn mukaan kyse ei ole ensimmäisestä tavaramerkistä, jota KISS on hakenut. Stanleyn mukaan kyseessä on ”vain erinomainen nimi”, ja hänen yllätyksekseen kukaan ei ollut käyttänyt sitä aikaisemmin. Stanley halusi varmistaa, että KISSillä on oikeus käyttää nimikettä siinä vaiheessa, kun se on ajankohtaista. KISS halusi aikaisemmin toteuttaa ”Hottest Show On Earth” -nimisen kiertueen, mutta Ringling Bros. (yhdysvaltalainen vuonna 1884 perustettu sirkusseurue) esti sen vedoten tekijänoikeuksiinsa. Se toimi Stanleylle eräänlaisena herätyskellona. Hänen mukaansa KISSillä on aina ollut sloganeita ja sanontoja, jotka ovat liittyneet tiiviisti yhtyeeseen, ja ”Hottest Show On Earth” oli eräs niistä. Stanleyn mukaan ”kaikki päättyy jossakin vaiheessa, ja silloin lähdetään isosti ja tyylillä”.

KISS ei ole julkaissut virallista tietoa jäähyväiskiertueesta tai muusta laajemmasta turneesta. Kotisivujensa perusteella yhtye tulee heinäkuussa esiintymään festivaaleille Espanjaan ja Portugaliin, mutta muutoin KISSin tulevaisuus on yhä esiripun takana.

Kommentoi julkaisua