Kiss Suomeen kesäkuussa

Maailman tunnetuimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva amerikkalaisbändi KISS saapuu konsertoimaan Suomeen ensi kesänä. KISS esiintyy osana maailmanlaajuista ”Monster Touriaan” Hartwall Areenalla, Helsingissä maanantaina 3. kesäkuuta. Liput konserttiin tulevat myyntiin maanantaina 22. lokakuuta Lippupisteessä.

Lähes neljänkymmenen vuoden ja 90 miljoonan myydyn albumin jälkeenkin KISSin legenda vain kasvaa sukupolvelta toiselle. Bändi on jättänyt jälkensä musiikin historiaan singahdettuaan yleisön tietoisuuteen 1970-luvulla – sittemmin on totuttu puhumaan ajasta ennen ja jälkeen KISSin. KISSin konsertit antoivat aivan uuden tavan kokea musiikkia. Pyrotekniikka, valoshow ja tultasyöksevät kitarat ovat vain pieni osa bändin mainetta yhtenä maailman parhaista livebändeistä. KISS-fanien uskollisuus on ehdottomasti ainutlaatuista KISS ARMYn ollessa yksi maailman suurimmista fan clubeista.

KISSin juuri julkaistu kahdeskymmenes albumi ”Monster” tuo yhtyeen takaisin Suomeen soittamaan kaikki klassiset hittinsä uuden materiaalin ohella mahtipontisella ja teatraalisella tavallaan. Uusi albumi on kerännyt suitsutusta myös kotimaisessa mediassa. Suomen tunnetuimman KISS-fanin Tomi Putaansuun, alias Mr. Lordin, hyväksynnän saanut ”Monster” keräsi täydet 10/10 pistettä myös mm. Sue-lehdessä: ”Monster on tiivis, intensiivisesti sykkivä ja kihelmöivän kuumaa energiaa kiivaasti pumppaava rock-sydän, joka ottaa ylpeänä paikkansa yhtenä kovimmista KISS-albumikokonaisuuksista bändin koko historiassa. Halusitte parasta? Saitte parasta.”

On ilo toivottaa Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer ja Tommy Thayer viimeinkin takaisin Suomeen!

KEIKKA:
Ma 3.6.2013 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 22.10.2012 klo 9
75 / 69 euroa + mahd. toimituskulut Lippupisteen myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600 900 900 (1,97 e/min) + pvm) ja netissä www.lippu.fi

Kommentoi julkaisua

4 kommenttia

  1. Eipä Kaaoksen 8½/10 ole pekkaa pahempi. Se ei siis ole huono nro missään nimessä – se on vaan kirjoitettu sinä aikana kun fani-lasit oli putsattavana :)

  2. KISSin kitarat eivät koskaan ole syösseet tulta. Ja mainittakoon, että KISS on myynyt reilusti yli 100 miljoonaa albumia eikä vaan 90milj. KISSillä on enemmän kuin 20 albumia julkaistuna. Monster kylläkin kahdeskymmenes studioalbumi !

  3. Arto Mäenpää Arto Mäenpää

    Kandee olla asiassa yhteyksissä keikan järjestäjään, jolta tiedote on tullut. Meillä ei oo asian kanssa mitn tekemistä.

  4. Mä en ymmärrä mitä nä Jooa vauhkoaa… totta kai niitä on enemmän. Ja nimenomaan on kyse 20.studioalbumista tuon Monsterin suhteen.

    Joo, ei oo syösseet tulta ei – vetävämmin/myyvästi toi on kuitenkin kirjotettu kuin kipinöitä/ilotulitus-raketteja/ilotulitteita ampuva kitara.

    Siitä tässä on kyse.