KISSin Gene Simmonsia syytetään seksuaalisesta häirinnästä; sai porttikiellon Fox Newsiin – ”hän aukaisi paitansa ja huusi ’haastakaa minut oikeuteen, typyt!'”

Hard rock -suuruus in basistina ja perustajajäsenenä tunnettu Gene Simmons sai viime viikolla porttikiellon Fox News -kanavalle käyttäydyttyään epäsoveliaasti paikalla olleita naistyöntekijöitä kohtaan. Simmons oli kuulemma marssinut sisälle kokoushuoneeseen, avannut paitansa ja huutanut ”Haastakaa minut oikeuteen, typyt!”. The Daily Beast -sivuston mukaan Simmons oli myös ”alkanut kertomaan pedofiilivitsejä Michael Jacksonista ja kumauttanut kahta työntekijää päähän kirjallaan, haukkuen heitä samalla tyhmiksi sen perusteella, millainen ääni heidän päästään lähti, kun niitä iskettiin”. Simmons heitettiin ulos rakennuksesta ja hänen valokuvansa asetettiin turvamiesten toimistoon, jottei häntä päästettäisi enää alueelle.

Simmonsin edustaja otti yhteyttä Metal Injection -sivustoon välittäen miehen kommentin asiaan:

”Olen esiintynyt vuosien aikana useasti Fox News- ja Fox Business -ohjelmissa ja arvostan valtavasti niitä lahjakkaita naisia ja miehiä, joita siellä työskentelee. Vaikka mielestäni väitteet ovat todella kärjistettyjä ja harhaanjohtavia, olen todella pahoillani, että loukkasin tahattomasti Foxin tiimin jäseniä.”

Tapauksen tiimoilta ääninäyttelijä Mary E. McGlynn on kirjoittanut Twitter -tilillään Simmonsin ahdistelleen häntä seksuaalisesti:

McGlynn sai myös toiselta Twitter -käyttäjältä kommentin, jossa Simmonsia syytetään seksuaalisesta häirinnästä:

 

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: