Kissin Paul Stanley on yhä avoin ajatukselle, että Peter Criss ja Ace Frehley osallistuisivat yhtyeen ”End Of The Road” -jäähyväiskiertueelle

Kuva: Peter Saari

Yhdysvaltalaisen teatraalisen rockin legendan Kissin jäähyväiskiertue ”End Of The Road” tulee jatkumaan heti kun se on koronapandemian puitteissa vain mahdollista ja turvallista. Bändin laulaja-kitaristi on antanut hiljattain brasilialaiselle Inside With Paulo Baronille haastattelun, jossa on kertonut olevansa yhä avoin ajatukselle, että bändin alkuperäiset jäsenet Ace Frehley ja Peter Criss tultaisiin näkemään bändin mukana lavalla jäähyväiskiertueen aikana. Stanleyn mukaan hän on yhä ajatukselle avoin, mutta mikäli Criss ja Frehley tullaan näkemään yhtyeen mukana, täytyy sen tapahtua oikeista syistä ja niin, että se on kaikille hauskaa ja nautittavaa. Stanley avasi aihetta seuraavasti:

”Anything is possible. I don’t rule anything out. I have to say that we wouldn’t be here today if not for our past. If Peter and Ace hadn’t been there at the beginning, we wouldn’t be here today. But I will also say that if Peter and Ace had stayed with the band, we also wouldn’t be here today. So you have to put it into some sort of balance and perspective.

”If there is a way to include them in celebrating the final tour, yeah, I’m open to it. It has to make sense and it has to feel right, because the band has existed far, far, far too long without them to let anybody spoil this or make it less than it should be. If there’s no joy in it, I’m not interested.”

Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Kommentoi julkaisua