KISSin tuottajana 80-luvulla toiminut Michael James Jackson on kuollut

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.7.2022

Hard rock -legenda KISSin useita 80-luvun albumeita tuottanut Michael James Jackson on kuollut. Jacksonin kuolinsyyksi kerrotaan koronaviruksen aiheuttamat komplikaatiot, ja kuoleman vahvistaa KISS.

Yhtye julkaisi seuraavan kirjoituksen sosiaalisessa mediassa:

”Michael James Jackson on kuollut koronaan liittyvän keuhkokuumeen aiheuttamiin komplikaatioihin. Hän oli kantava voima Killersin, Creatures Of The Nightin, Lick It Upin ja Animalizen takana. Hänen intohimonsa ja uskonsa bändiin oli ratkaisevassa asemassa uudessa menestyksessämme 80-luvulla. Hän rakasti fanejamme ja oli KISS-perheen läheinen jäsen loppuun asti. Suremme hänen menetystään ja juhlimme hänen elämäänsä.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bändin kitaristi-laulaja Paul Stanley julkaisi seuraavan kirjoituksen:

”Michael James Jackson – rakas ja paras ystäväni 40 vuoden ajalta on kuollut. Hänen ystävällisyytensä ja vankkumaton sitoutumisensa minuun ja ystävyytemme oli kallio, joka tuki minua vaikeimpina aikoina. Hän patisti minua aloittamaan maalaamisen ja iloitsi epäitsekkäästi kaikista onnistumisistani. Sydämeni on murtunut”

KISSin ohella Jackson tuotti myös muun muassa Armored Saintin vuoden 1984 debyyttialbumin ”March of the Saint”  sekä L.A. Gunsin vuonna 1991 ilmestyneen albumin ”Hollywood Vampires”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy