Kitarasankari Slashin uusi energinen kappale ”The River Is Rising” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.10.2021

Rockin legendasta Guns N’ Rosesista tunnettu ikoninen kitaristi Slash on julkaissut tänään uutta musiikkia sooloyhtyeensä Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators kanssa. Kappale kantaa nimeä ”The River Is Rising” ja voit kuunnella sen tästä:

Slash kertoo kappaleesta, joka toimii ensimmäisenä singlenä tulevalle sooloalbumille seuraavaa:

”This was the first time that we actually did all the guitars, bass and drums live at the same time, and kept all those tracks. And we also did the vocals live as well. So, the record just sounds like the band playing the songs that we came in with, but it’s us playing in the moment. And that’s what we were going for.”

Yhtyeessä laulava Myles Kennedy jatkaa:

”This one’s pretty much a live record, from my standpoint. You’re just trying to kind of document where you are at that point in life, and do it in an authentic way.”

Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators julkaisee seuraavan albuminsa nimeltä ”4” helmikuun 11. päivä Snakepit Recordsin kautta. Albumin tiedot voit katsoa tästä:

01. The River Is Rising
02. Whatever Gets You By
03. C’est la vie
04. The Path Less Followed
05. Actions Speak Louder Than Words
06. Spirit Love
07. Fill My World
08. April Fool
09. Call Off The Dogs
10. Fall Back To Earth