Kitaravalmistaja ESP pyytää faneilta muistoja ja kuvia edesmenneestä Alexi Laihosta

Japanilainen kitaravalmistaja ESP suunnittelee tribuuttia yhtiön kitaroita lähes koko uransa ajan soittaneelle Alexi Laiholle, jonka nimikkomalli yksi tunnistetuimmista ESP:n signature-sarjan kitaroista.

ESP pyytää edesmenneen Laihon faneilta kuvia ja tekstimuotoisia muistelmia, jotka tulevat esille kitaravalmistajan omaan kunnianosoitukseen:

”Vuoden lopussa menetimme yhden kunnioitetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista ESP-kitaraa soittaneista muusikoista: Children Of Bodomissa ja Bodom After Midnightissa soittaneen Alexi Laihon. Moni teistä kertonut meille, että Alexi inspiroi teitä kehittymään paremmiksi soittajiksi. Toisille, mukaanlukien monille meistä ESP:llä, Alexi oli huomaavainen ja lempeä ystävä. Osoittaaksemme asianmukaisesti kunniaa tälle erinomaiselle kitaransoiton mestarille ja mahtavalle ihmiselle, tahtoisimme jakaa teidän muistojanne Alexista.. Mitä hänen musiikkinsa tarkoitti teille, muistojanne niistä kerroista kun näitte Alexin tai Bodomin esiintymässä, tai mitä vain ajatuksia, joita tahtoisitte ilmaista hänen vaikutuksesta elämäänne. Voitte jättää alle tekstiä sekä kuvia, jaamme ne kaikki tulevalla Alexi Laihon tribuuttisivulla.”

Jos sinulla Alexi Laihoa koskevia kuvia tai muistoja, voit lähettää ne ESP:lle tästä.