Kitaristi Christian Münzner palasi Obscuran riveihin: ”Tuntuu siltä, että kaikki palaset loksahtivat paikalleen täydellisellä hetkellä”

Maaliskuussa Tavastiallakin esiintyneen saksalaisen teknistä death metalia esittävän Obscuran rivistössä tapahtui hiljattain suuria muutoksia, kun bändin kitaristi Rafael Trujillo, basisti Linus Klausenitzer ja rumpali Sebastian Lanser astuivat kerralla pois yhtyeen riveistä. Musiikillisten erimielisyyksien takia yhtyeestä eronneiden jäsenten tilalle otettiin basisti Jeroen Paul Thesseling, joka tekee paluun Obscuraan yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Yhtye on nyt tiedottanut, että myös toinen vanha jäsen on astunut mukaan kuvioihin. Obscurassa vuosina 2008-2014 soittanut Christian Münzner palaa bändiin kuuden vuoden tauon jälkeen.

”Olen innoissani paluustani bändiin. Lähdettyäni bändistä vuonna 2014 olen ollut skenessä eri tavalla aktiivinen. Tarvitsin taukoa kiireisestä kiertue-elämästä pärjätäkseni käsiongelmieni kanssa, ajatellakseni uudelleen musiikillista tulevaisuuttani ja keskittyäkseni muihin asioihin, joita elämässäni oli tuolloin. Olen kuitenkin iloinen voidessani palata bändiin ja koen, että olen vienyt soittamiseni uudelle tasolle viime vuosina, enkä malta odottaa sitä, että voin jakaa bändin faneille kaikkea sitä, mitä me tällä hetkellä työstämme. Pysyin yhteyksissä bändiin taukoni ajan ja koen, että niin kiinnostukseni raskaaseen musiikkiin kuin palo soittaa ja säveltää ovat pulpahtaneet takaisin pintaan. Tuntuu siltä, että kaikki palaset loksahtivat paikalleen täydellisellä hetkellä. Koen, että meillä on vahva miehistö ja olen todella innoissani Obscuran tulevaisuudesta”, kommentoi Münzner.

Kommentoi julkaisua