Kitaristinsa menettäneet Soilwork ja The Night Flight Orchestra kertovat jatkosuunnitelmistaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.9.2022

Ruotsalaisyhtyeistä Soilwork ja The Night Flight Orchestra tunnettu kitaristi David Andersson menehtyi hetki sitten.

Molemmat yhtyeet jakavat nyt sosiaalisessa mediassa tiedotteet jatkon kannalta.

”Tänään tulee kuluneeksi 1 kuukausi ’Övergivenhetenistä’ – Davidin viimeisestä albumista kanssamme. Hän vuodatti niin paljon itseään tähän albumiin, ja yhdessä loimme jotain todella erityistä. Viime viikon traagisen tapahtuman jälkeen haluamme korostaa, että jatkamme yhtyeen musiikillista perintöä ja jatkamme ’Övergivenhetenin’ esittelyä faneillemme sekä uusien kappaleiden levittämistä ympäri maailmaa Davidin muistoksi”, Soilwork aloittaa ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy


”Olemme pian valmiita ilmoittamaan tulevasta kiertuetoiminnasta, ja ilmoitetun Australian kiertueemme osalta se etenee aikataulun mukaisesti. Haluaisimme myös kiittää kaikkia, jotka ovat ottaneet yhteyttä osoittaen kunnioitusta ja surunvalitteluja sekä jakamalla kauniita muistoja bändin ja Davidin kanssa. Kiitos myötätunnosta ja ymmärryksestä.”

The Night Flight Orchesta tiedottaa puolestaan seuraavaa:

”Syyskuun 14. päivä vuonna 2022 on päivämäärä, jota kukaan meistä ei tule koskaan unohtamaan. Kitaristimme David Andersson sulki silmänsä lopullisesti. Se oli päivä, jota olimme kaikki pelänneet jo jonkin aikaa. Sydämemme surevat. Kun Björn kävi viimeisen kerran tapaamassa Davidia sairaalassa, hän antoi tälle siunauksen jatkaa musiikillista matkaa, jonka he molemmat aloittivat noin 12 vuotta sitten. Huolimatta Davidin melko pitkästä poissaolosta bändin kiertuejäsenenä, meillä on ollut mahtava ja kiireinen kesä unohtumattomine keikkoineen. On kuitenkin yksi asia, jota emme ole tehneet pitkään aikaan: soittaneet klubikeikkoja. Emme näe parempaa tapaa juhlistaa Davidin elämää ja musiikkia kuin lähteä marraskuussa tälle mini-euroopankiertueelle, jota olemme suunnitelleet jo jonkin aikaa. Kannustamme sinua liittymään seuraamme ja tanssimaan yön loppuun. Tämän siivekkään ja yöllisen matkan on jatkuttava. Davidin kunniaksi olemme myös nimenneet kiertueen ’Death to false AOR’. Hän olisi pitänyt siitä – koska jos hän inhosi jotain, se oli väärä ja epäorgaaninen AOR.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat