Kiuas-yhtyeen tuhkista syntyi uusi metallibändi Daimonic: ensimmäinen kappale ”Might Concealed” kuunneltavissa

Metallifanien suosikki, neljä levyä julkaissut ja aikoinaan Suomen virallisen singlelistan ykkössijankin valloittanut Kiuas laittoi pillit pussiin vuonna 2013. Kuuntelijoiden iloksi yhtyeen Facebook-sivuille ilmestyi viime viikolla tieto siitä, että jotain uutta on tulossa – ja nyt se on täällä. Uusi kokoonpano on nimeltään Daimonic, ja siinä vaikuttavat Mikko Salovaara, Aki Holma, Ville Sorvali, Jari Pailamo ja Timo Aspiala.

Mikko Salovaara perusti Daimonicin upeasti menestyneen Kiuaksen kuljettua tiensä päätökseen, ja viime vuosien ajan uutta yhtyettä on kasattu juuri sopivia soittajia hakien ja visuaalista konseptia hioen.

”Lopputuloksena on upea kokoonpano, jossa kaikilla on useiden vuosien ajalta kokemusta musiikkialalta. Soittajat ovat Kiuaksen lisäksi tuttuja sellaisista yhtyeistä kuin Leverage, Moonsorrow, King Company, Twilight Guardians, Metal de Facto, Iconofear ja Macdeth”, Salovaara kertoo.

Daimonic ei pidä yleisöä enää pidempään jännityksessä, vaan tuo kaikkien kuultaville tänään myös uunituoreen ensimmäisen singlensä nimeltä ”Might Concealed”. Voit kuunnella biisin tästä:

”’Might Concealed’ edustaa nopeaa ja voimakasta modernia metallia, jossa äärimetalliakrobatia, melodiset laulut ja tarttuva kertosäe sekä sinfoniset elementit kohtaavat – ja mukana on myös tunnetta, sielua ja raakaa old school -metallihenkeä”, Salovaara kuvailee.

Kappaleesta julkaistaan lyriikkavideo huomenna perjantaina.

Daimonic on:
Mikko Salovaara – kitara ja laulu
Aki Holma – kitara
Ville Sorvali – basso
Jari Pailamo – kosketinsoittimet
Timo Aspiala – rummut

Kommentoi julkaisua