Kohta eskari-ikäisten esiinmarssi – The Empire Strikesin 5-vuotisbileet Semifinalissa: katso kuvat keikalta

Kirjoittanut Hannu Tiainen - 4.12.2017

Yökuivaksi oppineen The Empire Strikesin 5-vuotissynttäreitä vietettiin perjantaina Helsingissä. Semifinaliin saapunut kuulijakunta sai täyden latauksen rock´n rollia.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Illan aloitti vielä puolityhjälle salille soittanut The Backstabbers. Hieman aneemisesta yleisöstä huolimatta ukot jaksoivat huutaa ja mellastaa settinsä loppuun asti. Energinen paketti sai ainakin kuvaajan fiiliksen nostettua, ja muutama katsojakin uskaltautui setin lopuksi lavan eteen jammailemaan.

Synttärisankari The Empire Strikesin vuoro oli pienen tauon jälkeen, ja ilman turhia puheita homma polkaistiin käyntiin. Hyväntuuliset empiäiset viilettivät ja kitarajoogasivat milloin missäkin, ja yleisö sai heti alusta alkaen sitä mitä se oli tullut katsomaan.

Vuoden 2018 suunnitelmista bändi ehti käydä kertomassa, että ainakin timanttinen uusi levy on tulossa, ja keikkailua on suunnitelmissa Etelä-Eurooppaa myöten.

Katso vielä kuvat keikalta ja palaa perjantain tunnelmiin.

Kuvat: Hannu Tiainen Photography

The Backstabbers

 

The Empire Strikes