Koisorockin jatko epävarmaa

Jo 1990-luvun puolivälistä asti järjestetty Koisorock festivaali nähdään tänä vuonna ehkä viimeistä kertaa. Vantaan kaupungin vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunta antoi kesäkuun alussa lakkauttamispäätöksen Velmu ry:n hallinnoimalle treenikämppätilalle Koivuhaassa, jonka piha on tunnettu myös Koisorockin tapahtumakenttänä.

Talo tarvitsisi lautakunnan mukaan laajan peruskorjauksen, mutta antoi treenikämpälle toistaiseksi lisäaikaa. Lykkäyspäätöksestä huolimatta ei kuitenkaan ole vielä varmuutta siitä, nähdäänkö festivaalia Velmu-talolla enää tulevina vuosina. Velmu ry onkin kiitollinen jokaisesta festivaalille saapuvasta elävän musiikin kuuntelijasta, joista myös jokainen voi omalta osaltaan olla tukemassa vantaalaisen musiikkitoiminnan jatkuvuutta.

Tänä vuonna festivaalille odotetaan ennätysyleisömäärää ja sen juontajana nähdään Suomen tunnetuimpiin stand up -koomikoihin lukeutuva Antto Terras (www.roastcompany.fi). Festivaalin pääesiintyjänä nähdään vastikään 25-vuotisuran viimeistellyt kotimainen Waltari. Tapahtuman tarkemmat aikataulut osoitteessa www.koisorock.fi.

Kommentoi julkaisua